Lunch Birthday...

Posted by NIZA.Ati on Saturday, August 30, 2008 [ ]

"Kak,xleh la buat 28, zati de anugerah dekan"
Oh tidak...aku terpakse cancel planning nak sambut birthday abg isma on 28. Dah la dah btau sir azlan 2minggu lepas coz ajak die join skali...huhu...
"Kite buat 27 k, lunch time" cadang aku...ape2pun mesti buat before pose. Walaupun thid week aku bz yang teramat sgt...but still trying to spend time with my frenz...
Couple of day bfr 27, aku awal2 inform dgn abg isma. Time tu kelas HCI, aku capai ketas dpn abg isma dan conteng...Abg isma hanya memandang lalu mengalihkan pandangan (mcm tu la die lau aku tarik barang die..hehehe...agaknye dalam fikiran die "ape la zati nak kaco ni"..hihi..") WaAllahulam. So..ape yang aku tulis?

Hari rabu : 10-12 - Buat keje HCI, 12-2: LUNCH, 2-4: Solat & study HCI

As usual..abg isma selalunya agree dgn cadangan aku...no prob punyo..ahak~...agaknye sbb tu aku dgn abg isma sng jd teamwork wlp slalu je gaduh...haha...sorry la bro..kite dua2 slalu ade idea and slalu nak menang... :-D

So, hari Rabu tu, kul10-12 we all buat keje kat CS2 dgn kak leli and yoyo skali..but at 10.30-11.30 aku cabut jap gi Taman Seni Islam..tgk tempat tuk majlis anugerah dekan nanti...Macam ni la aku...kene lari2 tuk buat sume keje cepat... Around 11.30 aku dah sampai dpn FTMSK balik..ttb dpt msg dari kak Laili "Janji dgn sir kul brp? Kate nak lunch?" Lebih kurang camtu la msg kak Leli. Aku yg dok tgh bjalan menuju ke meje discussion sambil2 kol sir Azlan..tp xbrangkat..ngupenye sir dah msg btau xdpt join. So xpe, we all g ber4... Naik kete abg Isma...Abg Isma ni xtau pun we all nak belanje die..kebetulan die pun ttb ajak mkn luar dan kebetulan die demam so ikut je arahan we all nak g mane..haha..


Dimanakah destinasi kami? Ahak~ Kami ke Kenny Rogers di PAS, after order foods, aku buat alasan ank ke toilet and ajak yoyo skali. Kak Leli pulak ke ATM... We all g cari hadiah tuk abg Isma... Mule2 cadang nak bli tie...aleh2 we all beli t-shirt SNAIL. warne merah. Aku yang pilih color..hehe...sbb aku tau abg isma suke color ape...sbb abg isma punye fav color same dgn aku..iaitu red & black. Sebab aku adalah adik yang baik kepada abg Isma, anak yang baik kepada PAPA ISMA (papa kwin dgn MAMA (Kak Leli) haha...), dan kawan yang best kepada abg Isma...sukati je aku puji diri sendiri..ahak~

Lame gak we all cari brg2 berikut:
1. T-shirt
2. Wrapper
3. Card
Then nak balut lagi...nak tulis kad lagi...stgh jam baru balik ke restaurant...

Then we all bagi la kat abg Isma..reaksi xnampak terkejut..tp die tertanya gak la hadiah tu tuk ape..ahak~.. We all celebrate awal sebulan...sbb nanti bday die time pose...
Ni reaksi kami berempat:


Our Foods

Upacara Memberi Hadiah

Adegan Abg Isma
You are in ACTION CAMERA!
Exclusive Picture...Mama and Papa...hahaha....

Maka berakhir sudah keempat-empat sambutan hari lahir kami pada tahun ini...becoming year, becoming birthday..IT's ME...hehe...till then...wassalam....

categories: | edit post

2 comments

  1. hanimharis Says:
  2. ko sengalllllll...
    sosyelllll

     
  3. nizaati Says:
  4. ishishish...ini xbaguish... Haha...

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri