One more...My new blog..ahak~

Posted by NIZA.Ati on Saturday, August 23, 2008 [ ]

Assalamu'alaikum wbt,

Dont know why...i create this blog... Padahal dah belambak blog aku... Erm..but this blog will not same as my other blog... Blog ni just pasal perjalanan seharian ku..insyaAllah..tu pun lau semapat dan berpeluang nak online..ahak~ Tau je la..org busy cam aku ni..hihi...

So, hopefully i enjoy writing here... Luahan hati seorang insan yang dikenali sebagai niza_ati...

categories: | edit post

2 comments

  1. nadeeya Says:
  2. tau takpe.takpe..menambahkan bloggers...

     
  3. nizaati Says:
  4. hihi...ni mane akak tau ni? Ahak~

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri