Time Is Running Out

Posted by NIZA.Ati on Saturday, August 23, 2008 [ ]

Am supposed to be in mid-term holidays but got so many assignments to return soon and will have 2 tests..huhuhu..help me...!Not yet begun my assignment for HCI (Human Computer Interaction) subject and i still need to find something for ENT too. Bukan xstart..dah start tapi macam xcukup jek lagi...Biase la..cari psl product yang baru menapak kat Malaysia ni..comfirm2 xbanyak info lagi...

Huhu....A.I plak xbuat revision lagi... Notes HCI pulak hilang...ohw tidak.... Majlis Anugerah Dekan pun next week.... All in my head...Things need to be done.....




Ohw tidak... Full class in monday and tuesday....revision arab xbuat lagi...kelas hari selasa.... Petang Isnin ade meeting ttg anugerah Dekan... Need to prepare everything....wa.... Pagi Khamis ade TEST....for HCI subject....Ptg tu plak ade Majlis Anugerah Dekan....Sabtu ade test A.I.... yang tak masuk jadual lagi tapi akan ade gak adalah , dinner with SMF yang terlibat dgn PPKP aritu....Sume dah disusun...tapi bile pk cam serabut jek...huhu...

Xpe2....i still have 29 hours before monday... 29 hours to get some additional information for ENT and my HCI assignment...by da time being....i'll be like this kitten....ngadap laptop..


Papepun, dalam kesibukan kita menjalani kehidupan duniawi, ingatlah lima perkara ini.

“Rebutlah lima perkara sebelum datang lima perkara lain, iaitu:

1. Masa muda engkau sebelum datangnya hari tua

2. Masa sehat engkau sebelum dilanda sakit

3. Masa kaya engkau sebelum masa miskinmu

4. Masa lapang engkau sebelum datangnya waktu sibuk

5. Masa hidup engkau sebelum datangnya saat kematian.”

(Hadith Riwayat Muslim dan Tirmizi dari Amru bin Maimun r.a.)

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri