Berbuka Puasa di Wira Sejati & Uncle K

Posted by NIZA.Ati on Sunday, September 28, 2008 [ ]

Assalamu'alaikum wbt, nampaknye baru kali ni aku dapat nak posting ttg berbuka puasa...kerana pada ketika ini ada sedikit kerajinan..hihi... So check it out...


Pada pagi yang damai pada 22/9/2008, setelah aku membincangkan tentang HCI Team tuk event akan dtg, Yo memulakan perbincangan mengenai Majlis berbuka puasa bersama..(majlis ke?) yg sepatutnya diadakan 24/9/2008. Tetapi memandangkan ramai dak matriks yang xboleh join pada tarikh tersebut maka telah diawalkan pada 22/9/2008 tu jugak (tapi xramai jgk dak matrik yang dtg). Kami telah berbuka di Wira Sejati, Seksyen 24, Shah Alam dimana telahpun diuruskan oleh Yoyo. Tx kepada semua yang hadir..dimana mereka terdiri daripada ZatiYgBest, KakLeliDilema, YoScandle, Abg Isma, Kak Suria, Kak Su, Kak Tikah, Kak Aisyah, Kak Zura, Kak Yani, Kak Eny, Ida, Malini, Tika, Acap, Syuk, Wan Alia, Kak Mas,Ali..dan special person...our ITPM's lecturer...Puan Rozianawaty..ahak~


Pada petang tu kami konvoi 5buah kete dimana terdiri daripada kete kancil,kelisa dan MyVy yang mana drivernye adalah Kak Leli, Abg Isma, Wan Alia, Syuk & Tika (tx to all of u).


BersamaPuan Rozianawaty
Kami Yang Hadir...

Our Foods...

CS220

Ini pula video
After berbuka dan bergambar..kami pun balik bagi menunaikan solat Maghrib.


Kemudian, pada 25/9/2008, aku yang telah pun ditinggalkan oleh roomate ku Farah kerana beliau balik ke rumah secara tiba2 pada hari tersebut telah pun mengajak Kak Laili tuk berbuka diluar...ini juga telah disertai oleh Kak Lydia dan Yoyo...(tx to kak Lydia kerana sponsor kete..hehe..). Kami telah memilih tuk berbuka di Uncle K (aku tak sure uncle sape sebenarnye ni..). Seperti tahun lepas, aku masih memilih set A dimana menunya adalah:


1. Nasi Beriayani
2. Ayam/Daging Kambing (specail request dari aku ialah KEPAK AYAM)
3. Buah
4. Kurma
5. Air Kordial (boleh refill)
6. Papedom (betui ke aku eje ni?)
7. Arca & sayur

Our Foods

Setelah order dan sementara menunggu waktu berbuka, kami telah pun melancarkan "ronda2 cari pasal" di sekitar SACC Mall tersebut..hihi...

Jalan-Jalan Cari Pasal Waiting Time..

Setelah berbuka kami pun terus balik kerana ingin menunaikan solat Maghrib (mcm biase la). So, itu je lah aku berbuka pose kat luar selain yang aku g Sarawak tu....Till then..adios...

-sekian-

categories: | edit post

4 comments

  1. yOyO Says:
  2. Uiks.. YoyO Skandle??
    Tipu.. tipu.. hahahak..
    yOyO Comel ah... hhahahahak...

     
  3. nizaati Says:
  4. ;-)

     
  5. hanimharis Says:
  6. DILEMA r.. bukan DELIMA..kahkahkah.. tetiba terpikir gak ble masa plak akk bukak kedai buah delima..muahhaha..

     
  7. nizaati Says:
  8. haha...jap org betuikan..kahkahkah..

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri