Time Is Running Out ( Lawatan Deligasi Ke UiTM Sarawak)

Posted by NIZA.Ati on Thursday, September 4, 2008 [ ]

Salamu'alik... Hari 4 Sept 2008...Means.. is only 8 days more...to reach 12 Sept...ade ape pada tarikh tu? I'm going to Sarawak... Actually... "WE"...coz yang p ni SMF, sorang MPP and 2 orang stud FTMSK gak.

In 8 days ni...macam2 nak kene settlekan... These are the "things need to be done".
1. Montaj FTMSK UiTM Malaysia
2. Montaj SMF (DNA Society) (in process)
3. Slide Program (in process)
4. Tempahan Bas(update: 6/9/2008)
5. Batch Button.(Dah tempah 100-update: 9/9/2008)

Lagi 2 tu..xdapat lagi nak settlekan selagi xkuar surat kelulusan... Huhu.... Aku nak tempah batch button dlu pun..aku xbrani..takut budget kene potong lak...huhu...serabut sey... Tapi aku rase aku nak buat tindakan berani (tapi aku xnak tanggung leh x? hihi). Aku nak tempah gak batch button tu..tapi aku tempah 70 r dlu...sbb itu dalam proposal asal sebelum di edit...If i not mistaken... The latest figure is 150...after edit...

Pasal bas tu..xleh nak wat ape la..papepun..diz evening..after meeting, aku kol hani minta die tolong tanye madam balik... I don't mind about the approval...coz i think..if it approve on tuesday pun..it still posible to book the bus. But hopefully it can be proceed earlier...Esok ke.. InsyaAllah... Cume aku nak tau amount tuk budget je... Either it will be approve on that amount or kene potong..huhu...riso...

Erm...I feel so excited (maybe...coz sometimes it seem like i hv no feeling...agaknye sbb ade 2 test menanti on Friday and Tuesday..huhu..). Tapi aku rase happy bile tgk SMF lain excited sgt...


OBJEKTIF Program ini adalah:

•Mengadakan jalinan hubungan antara pelajar UiTM Malaysia dengan pelajar UiTM Sarawak.
•Berkongsi idea dan bertukar pendapat antara Sekretariat Mahasiswa Fakulti bersama kelab/persatuan tentang perlaksanaan aktiviti yang berkaitan pelajar.
•Memperkenalkan program-program yang ditawarkan di FTMSK UiTM Malaysia

Listname kat bawah ni adalah mereka yang akan join "Lawatan Deligasi SMF UiTM Malaysia ke UiTM Sarawak"...yang sanggup keluarkan duit sendiri tuk bayar duit flight
(aku saje je nak publish name diaorng...kasi femes ckit...)

AHMAD NUR AZAM BIN AHMAD RIDZUAN
HANI MUNIRA MOHD NOR
MOHD ASHRAF MOHD YUSOF
MOHD NAJIR TOKACHIL
MUHAMMAD ASHRAF KHALID
MUHAMMAD FADZLEY SALIM
NAS FATEHAH MAHADI
NAZATUL `IZZATI HJ ZAINAL ABIDIN
NOR MAISHARAH SUHAIMI
NORAINI NGADIMIN
NORFAIZAN AHMAD
SYED ANWAR SHAHRIM SYED ABDULLAH
SYED NAUFAL GADDAFI SYED AZUDDIN
NUR FARAZELLA HUSIN
ANAS FATHUL ARIFFIN
MOHD RUSYDI ABDUL TALIB
MOHD FERDAUS MOHD KHASIM
ALIIMRAN NOORDIN
LINA NADIAH ZAINAL ABIDIN
NUR ASFARINA BINTI MAZLAN
NOR ASYURA BINTI HASHIM
MUHAMMAD HAFIDZ RAHMAT
JULIZA MOHAMAD
PUAN HASHIMAH LEO

Dan tentatif program adalah seperti berikut...Sebarang perubahan adalah tertaluk kepada AKU...hihi...


12 September 2008 (Jumaat)
1300 : Berkumpul di Teratai
1315 : Bertolak ke LCCT
1525 : Berangkat ke Kuching Sarawak
1710 : Tiba di Lapangan Terbang Kuching Sarawak
1800 : Tiba di UiTM Sarawak
1830 – 1915 : Majlis berbuka puasa bersama MPP Sarawak
1915 – 2100 : Solat Mahgrib, Isya’ dan Tarawikh
2130 – 2230 : Perjumpaan SMF bersama MPP & SMPP UiTM Sarawak
2230 – 2300: Melawat sekitar UiTM Sarawak
2300 : Bersurai


13 September 2008 (Sabtu)
0900 – 1130 : Slot bersama pelajar tahun akhir DSK
1130 – 1200 : Melawat sekitar UiTM Sarawak
1230 – 1330 : Solat Jamak Zohor & Asar
1330 – 1700 : Melawat Kampung Budaya(RM15)
1730 : Bertolak ke Kuching
1900 : Makan Malam di Chicken Hartz (RM16.90)
2000 : Melawat Sekitar Water Front
2100 : Bertolak ke UiTM Sarawak


14 September 2008 (Ahad)
1000 : Bertolak Ke UNIMAS (10.30: Melawat Muzium Kuching-Update 9/9/2008)
1030 – 1230 : Bersama MPP UNIMAS (12.30: Solat Jamak-Update 9/9/2008)
1230 – 1400 : Melawat sekitar UNIMAS (Solat) (1.30: Start berjalan2 & bershoppingUpdate 9/9/2008)
1430 – 1800 : Sekitar Pasar Satok, Pasar Kuching (naik "WELCOME CRUISE")
1800 : Bertolak ke Lapangan Terbang Kuching
2105 : Bertolak ke LCCT
2250 : Tiba di LCCT
2300 : Bertolak pulang ke UiTM Malaysia

Aku harap..segala rintangan dapat dilalui...Perjalanan program smooth and...paling penting...objektif tercapai..insyaAllah...Amin...

7 comments

  1. hanimharis Says:
  2. tentatif lain :
    bersahur bersama ATAI...hahhaa..
    so sape2 yg pegi tu, tgk 'izzati ilang tue pandai2 r carik..takut dier xbalik sememnanjung..kahkahkah..;)

     
  3. padan muke...aturcara utama dah terkantoi...eh, pagi ahad tu aku nak gi sopping la...xnak gi unimas buleh tak?

     
  4. nizaati Says:
  5. Chet...hampas kelape sungguh kak Leli.. Tu bukan atucara utama..tu atucara tambahan.. ;-)
    Tu la as, tu bukan cadangan aku tu..aku pun pk nak "free"kan korang..tu idea org lain tu...

     
  6. maksodnye xleh ke.....uuuuuu sedes... :(

     
  7. nizaati Says:
  8. ntah le as...tunggu dan lihat..aku pun xtau lg camne..

     
  9. ko kate sebarang perubahan pada tentatif tertakluk padamu....uuuuu~...

     
  10. nizaati Says:
  11. yup..means..lau hani xdpt contact unimas...aku le yang akan tukar tentatif tu...ahak~

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri