Human Computer Interaction (HCI)'s Presentation Committees

Posted by NIZA.Ati on Thursday, October 16, 2008 [ ]

Assalamu'alaikum wbt to all my CS220 friends....
Seperti yang diketahui semua, kita akan mengadakan presentation (terpaksa present) tuk subject HCI...oleh itu, Isnin a week before raya hari itu (maklumat pada yang tak datang kelas), telah diadakan perbincangan & pemilihan AJK tuk memeriahkan lagi MAJLIS PRESENTATAION ( majlis makan2 + presentation = Majlis Presentataion ) ini. Pada yang tak hadir, harap dapat berpuas hati dengan keputusan ramai yang hadir. So...sile la check name anda dibawah

Date: 25/10/2008
Day: Saturday
TH05

Pengarah: Nazatul `Izzati
Tim.Pengarah: Isma Aidil
Bendahari: Malini & Syazana
MC: Aimi & Acap
Doa: Syuk
Biro Teknikal: Donny, Mas (KETUA) , Wan Alia
Biro Makanan: Yoyo, Tika Comel (KETUA), Kak Yani, Ita & Ishi
Biro Logistik: Von(KETUA),Nini, Nisa, Lin, Kak Riha
Biro Kebersihan: Semua yang tak disebut nama dan diKETUAi oleh KAK LAILI

Skop tugasan
Tim.Pengarah: Jaga masa/presentation timing
Bendahari: Kutip duit seorang RM7 dan beri pada sape2 yang minta duit tuk pembayaran(lebih baru pulangkan)
MC: Sediakan undian dan minta wakil cabut undi. Rujuk pada akak tentatif program pada minggu hadapan(after Monday).
Doa: Bace doa permulaan majlis...bukan doa makan je ye... :-p
Biro Teknikal: Sediakan 1 laptop yang mengumpulkan semua bahan yang nak dipresent(before Sabtu), dan semua barang2 teknikal berfungsi...
Biro Makanan: Tempah makanan, penyediaan meja2 tuk susun makanan ruang foyer.
Biro Logistik: Menyiapkan kelas dan special place tuk Madam. (buat kat TH05, logistik mcm xde keje.. :-? )
Biro Kebersihan: Memastikan tiada sampah di dalam dan diluar kelas dan menyusun semula meja2 didalam kelas selepas presentation berakhir.


-> Sila tambah kalau ada yang tertinggal.

MENU MAKANAN
My suggestion:
Buat tempahan di KARAS
Menu: Nasi Putih, Ayam masak merah, sayur campur, buah tembikai susu, air sirap.
Ade cadangan lain?

categories: | edit post

5 comments

  1. hanimharis Says:
  2. ishishish..kot yea pun apsal nama ku HURUF BESAR??..tawla pembersih orgnyer.. ;)

     
  3. nizaati Says:
  4. kasi alert sikit sbb xdibincang pun dlm meeting aritu.. :-p
    Sebab dlm name2 tu rasenye slain Alia, akak yang tak datang

     
  5. acap03021 Says:
  6. kak zati tempat da dpt la.. kt TH05.. pn yg tempahkan.. tmpt yg bagus.. lg 1 Alia 2 ble ke bace doa..? kalo sedia text doa pun blom tentu bole..:P

    ni sugestion utk maknn:
    1. nasi tomato
    2. ayam/daging msk merah/kurma
    3. acar limau
    4. papodom
    5. agar2/puding/biskut raye
    6. cendol
    7. ais kosong

    ni jer la cdgn yg ade :P

     
  7. nizaati Says:
  8. ohw..ye ke? Haha...ni la penangan dtg kelas lmbt rini..biase la..org demam..
    Amboi..leh je order camtu...tp kene byr rm15 la lau camtu.. xpun acap sponsor...

    Lor..korg yg cadangkan ritu..lau camtu tukar kpd syuk la erk..

     
  9. yOyO Says:
  10. Syuk ex-ajk surau... leh ar tuh.. hahahak... wah... detail gak menu acap... :p

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri