Solve This If You Are Genius...

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, October 7, 2008 [ ]

Di hari Raya ke berapa ntah...dalam dok keBUSYan aku mengadap laptop tuk membuat keje2 pelajaran...dimana di YM aku pula tertera perkataan "NO MOOD", tetibe abg aku yg 2nd sent bende alah ni kat ym aku...(die dlm bilik kat tingkat atas, aku kat hall). Dan die telah pun menyuruh aku serta adik aku yg sarah tu buat..hehe...Katenye die dapat settlekan dlm mase 15minit..aku? Aku test kejap jek..pastu aku tglkan..ni baru buat balik..Alhamdulillah...5minit jek dapat buat... So now, aku kasi peluang korang buat... ;-) Nak jawapan? Hehe...


Sile la selesaikan yek... ;-)

categories: | edit post

3 comments

  1. Kapt Ir Dr Says:
  2. mana dpt game ni na'z? best la..tp agak ssh gak la..hehe

     
  3. nizaati Says:
  4. Dapat kuar x? Erm..abg aku yg bg..tp aku ni aku ltk yg file swf...abg aku bg kat aku tu dlm bentuk pwr point..

     
  5. putrisyaaban Says:
  6. Akak...best la...mla2 ssh jg...lpas try 3x sy dpat solve dlm lbh krg 1mnit...hehe
    Thank...

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri