I've been tagged

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, December 17, 2008 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Ni ha lagi tag...suke main2 tag2 ye..huhu... Xpe la...Adik punye pasal...ku layan kan jugak... So, ape lagi...Jalan....

(Tagged by Yoyo a.k.a Adik .. :p )

1.do u think u are HOT?
Haha...ape nak jawab... Hot in certain things which make me dif then others..haha...
Aku mls nak sebar2kan...kang macam masuk lif tolak sendiri lak..heh...


2. upload a fav pic of u
Currently my fav picture




3. why do u like this picture
I looked very sweet with my "sweet sisters".... ;-)

4. when was the last time u ate pizza
Erm...bulan 7 or 8 ritu...sir Azlan belanje..mkn dgn Mama, Papa & Adik..heh..

5. the last song u listen to??
KC & Jojo > All My Life (main kat hp)

6. what are u doing right now beside this
Create USE CASE for my Final Year Project (Sok nak jumpe supervisor hari baru nak buat ea? Dah lame buat tp re-edit...haha....)

7. what name u prefer beside yours.
Zati

8. 5 people to tag..
1)Kak Leli
2)Adik Ku Nashua
3)Kak Eny
4)Ieda
5)Asfarina


9. who is no 1
My Mama...hehe...

10. no 3 is having relationship with?
Lupe la pulakkan name orgnye...hehe...

11. say something about no 5
One of my fren yang same2 blaja kat sarawak dlu... ;-)

12. how about no 4
Not Available

13. who is no 2
My Sister....

*the end*

Sebenaqnye aku nak tag en.pamie...tp die dah buat..hehe..nak taq emma...tp die nak g kursus... ;-)

categories: | edit post

1 Responses to I've been tagged

  1. hanimharis Says:
  2. aiyarkk xleh wat 2,3 kali..skali buat sudeyyyy...

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri