09/01/09 Something Special

Posted by NIZA.Ati on Sunday, January 11, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt...
H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y to myself...

Dah masuk 23 pun... Tapi lau ikut tahun Islam..i almost 24..hehe....Ape2pun... Alhamdulillah kerana pada saat dan ketika ini, Allah masih memberiku peluang tuk' bernafas dan berkelana di bumi bertuah ini tuk' mencari keredhaanNya dan bekalan di akhirat kelak.




Tx a lot pada wish seperti Wana (wish awal seminggu rasenye), adik ku Safwan (wish 3 hari awal sbb pada 9jan die atas kapal), then special TX to Mohd Syazwan @ UiTM Sarawak, then Yoyo (Sorry xdpt angkat phone mule2 tu..hehe...tx 4 da wish, card & present...luv ya..), Kak Leli & Abg Isma (Monyet itu sungguh comel..haha..), Rakan Ukhwah.com kak Shye & Kak Yati, My sweet sis Kak Era, My fren Miza, My Fren Asfarina, My Fren Nadia (Tx tau...aku suke), My Lecturer/Supervisor Sir Azlan, My Classmate (Kak Aisyah, Kak Anny & Ida (Tx 4 da present), Kak Su, Kak Suria, Kak Tika), Syikin (JR stud Sc.Act), Adikku Ida, My JR Sue (Tx 4 da card & present Sue), Acap SMF, Taqdir ex-VI, Balai SMF, Hani SMF, Fathiah jr-SAB, Abg Roy Snr.FTMSK + BF Kak Su, My Fren Dila, Nur aini (Jr @ UiTMCS dlu) then sudah semestinya rakan2 CS220 yang berada di PORT DICKSON...yang menyanyikan lagu, buat "EPI BZDAY" & Puding yang sungguh comey & sedap... Tx pada yang terlibat terutama ACAP & Syuk ( Acap cite time buat puding ni, dua2 depa ni on call, skali g tengok dah melimpah dah ayaq...adoi...tp xpe...ttp sedap) dan seterusnya pada sesiapa yang mungkin niza terlupa nak taip kat sini...do remind me..


Supprised yang teramat sgt apabila dihari ini (14/jan/2009), Kak Leli & Abg Isma kasi niza picture album dimana depan picture album tu ade gmbr we all b4 (niza(kak long), yoyo (adik), papa(a.isma) & mama(kak leli)) & di dalam nye terdapat gmbq2 we all b4... So sweet...tx to PAPA & MAMA...Besides, papa de bagi beg CG7, beg tu leh buat bantal gak..comey sgt... Syukron.. ;-)


Dan yang PALING PENTING...TX TO ALLAH dengan nikmat nafas yang diberikan, niza masih berdiri & berkelana di bumi bertuah ini demi mencari redhaMu dan bekalan di padang masyar kelak... Dan terima kasih kerana aku masih mampu melihat keindahan ciptaan mu yang ku nantikan pada setiap bulan & tahun...dan pastinya di hari lahir ku masih menanti..... Purnama Mengambang...

categories: , , , | edit post

2 comments

  1. Selamat Hari lahir. Semoga panjang umur murah rezeki.Amin~

    ni nak tanye sket bleh?
    kat akak punye entri ni, ade tulis "read more". Nak tanyela... camne nak buat tu??? leh ajar??? email kat saye yek...

    muhamadsaipul@gmail.com

     
  2. nizaati Says:
  3. Syukron dik.. Adoi la..byk coding kene tukar tu.. Nt akak try cari balik sites yang akak ikut tu... Nt akak hntr kar shout out epul k..

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri