Searching Mission / Misi Pencarian

Posted by NIZA.Ati on Thursday, January 22, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Alhamdulillah..cuti dah start pun ( bg niza la sbb niza dah xde kelas ari jumaat), wlp cuti, tapi diriku ttp bz dgn FYP (kene siapkan chapter 4...bukan la siapkan but atleast ade...), start develop prototype, Bace buku "A Gift of Fire - Social, Legal and Ethical Issues for Computing and the Internet" (agak2 niza akan bace ke? Hehe..), Siapkan report "deligasi ke sarawak" (keje yang tak dibuat oleh si polan yang sekarang dah jd MPP...ish...), decorate board SMF (wlp dah resign tp dah janji dgn puan Aida nak buat). So, pendek kate cuti2 mid-term ini dihabiskan 70% di UiTM. Best kan? Haha.... Nx week baru balik rumah...org balik UiTM, niza baru nak balik rumah... But atleast...my mom paham...no prob... N atleast niza balik gak rumah..


Oh, nak cite pasal hari ni... Tadi al-kisahnye... Abes je kelas Ethic, niza (Kak Long),A.Isma (Papa), Yoyo (adik) & Acap (cousin) telah pun memulakan sesi "pencarian" menggunakan internet tuk mengesan bbrp PEMBORONG yang terdapat di sekitar Shah Alam bagi memulakan project we all tuk subjek Electronic Commerce Application Development.

(Sorry...nampaknye Papa berjangkit dgn kak long... Demam...Heh...niza panas dlm je ritu...tp ttp gagah g kelas...chiok..chiok...)



Pada asalnye kami nak amik NSK trading Sdn Bhd sbg our reference company..tp xjadi lak...Kami telah beralih pada Cadbury, Gardenia, or Karangkraf. Gardenia xjadi sbb dlm policy diaorg org luar xleh tau psl "Marketing" diaorg... So we all terus g ke Cadbury pada jam 11.30pagi... Tp diaorg bz lak...xleh nak entertain... So we all g sek 9 tuk meneruskan pencarian... Tp semua xleh ok or xde BOS di tempat itu. So we all pun having our lunch kat kedai mamak kat situ...




Kemudiannya kami balik terus memandangkan Acap ade meeting kul2. So, our mission akan diteruskan insyaAllah pada hari Rabu depan. Sekian....wassalam... =)

categories: , | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri