Peperiksaan, Examination, Imtihan

Posted by NIZA.Ati on Sunday, April 19, 2009 [ ]


Assalamu'alaykum wbt,
Di kesempatan ini, Niza ingin mengucapkan:
1. Selamat menghadapi peperiksaan akhir semester
2. All the best in examination
3. Bitaufiq wan najah

kepada....


1. ..............(removed on 23012012)
2. My Classmate (CS220) yang banyak final paper sem ni (Niza 1 paper je) dan terutama kepada "family" Niza.
3. Kawan2 sefakulti (Fakulti Sains Komputer & Matematik) termasuklah kwn2 dr SMF/ DnA Society, kwn2 ALUMNI UiTMCS (Nadia, As, Dila, Saufi, Shafiq, Fahmi, Pucat dan ramai lagi) dan semua yang mengenali Niza (wlp mungkin Niza xkenal korg..hehe..)
4. Ikin (My roomate) - Jangan jeles tgk Niza...haha...
5. My juniors di UiTM Sarawak
6. My friends di universiti lain yang sama2 menghadapi xm

dan kepada my frenz yang dah FINAL SEMESTER seperti diriku...
1. Selamat menyiapkan thesis (peringatan kepada diriku jugak..huhu)
2. Semoga kita terus tabah menghadapi hari2 terakhir sebagai STUDENT of UiTM (bukan student of life tau...)
3. Selamat grad (eh..lambat lg la..bulan Nov nt.. ;-) C u soon)

Semoga kita semua menjadi insan berguna..di dunia dan akhirat..InsyaAllah...

Wassalam

categories: , | edit post

3 comments

  1. Ikin Says:
  2. salam...
    thakz zati my room8...
    huh,...actually i'am very jeles wit u...
    slalu je tito...
    tensen ikin yg ade 5 paper nih...
    neway...your sweet wish will write off everything...

    doakan kejayaan ikin...

     
  3. gud lak to u too~

     
  4. nizaati Says:
  5. ikin:
    bukan tito lo..tu cari ilham..haha.. Xde mood..tdo r..pe lg..bile de mood..pulun ngadap system n report le..

    As:
    tq ;-)

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri