Final Year Project (FYP) Exibition (Fakulti Sains Komputer & Matematik)

Posted by NIZA.Ati on Friday, May 8, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,


Ni banner semester lepas

Maklumat FYP Exibition bagi semester ini adalah seperti berikut:
Tarikh: 11-13 May 2009
Tempat: BK20 - BK27 (CS2)



Seperti yang semua final year student tunggu2 adalah hari pameran atau presentation project (supaya lepas semua hal2 thesis yang rase2nye boleh menyebabkan sesak nafas..huhu...). Semua pun sudah tahu bila hari yang akan korang present. Niza akan present pada 11 May 2009 di BK20.

Tadi dapat call from my classmate...btau my Examiner & SIG yang akan evaluate bg marks 40% and 10%. 50% lagi dari my beloved supervisor-> En.Azlan Abdul Aziz. Berikut adalah details yang sempat Niza cari tentang my examiner and SIG sebabnye Niza xkenal dua2 lecturer ini.

Examiner: Megat Mohd Hatta Megat Othman (senior lecturer)
Qualification : BS (Comp Sc) Western Michigan
Info Tambahan: Orangnye sangat hebat... ilmu yang sgt banyak... Jadi jgn la cube nak menggoreng lau agak2 isi xcukup atau cube tuk berlaku tak jujur dgn die...ahal~

SIG: Wan Abdul Rahim Bin Wan Mohd Isa


Qualification:

MBA (IT Management), Universiti Multimedia (MMU), Cyberjaya, Selangor, MALAYSIA (2006)
Bachelor in IT (Honours), Universiti Tenaga Nasional (UNITEN), Kajang,Selangor, MALAYSIA (2002)

S.I.G. Group: Human Computer Interaction, Information Systems Engineering

Info Tambahan : Tidak kurang hebatnye...Oleh itu, lebih baik berhati2...



Tiba baru Niza teringat:
Kak Tika: wan abdol rahim 2 yg pn jam bwk mase present hci
Kak Tika: hahahahha
Niza: lecturer yg hensem tu eh?
Kak Tika: yer yg ensem 2
Kak Tika: byk soal 2

Abg Isma: dia ok ler....
Abg Isma: cuma msa tu dia byk tanya sket...

Perasaan Niza ketika ini: Gulp....hanya aku yang tahu..haha...Ketiga-tiga (termasuk supervisor Niza) lecturer ku adalah sangat HEBAT.

Sementara masih ade waktu...Niza masih cube solve bbrp prob yang ade...wlp kecik and tak termasuk dlm objektif thesis Niza...tapi I need to fix it. InsyaAllag boleh...aja2 fightin'!!!!

2.47ptg: Akhirnya aku knl sape En.Megat...lecturer yg same2 ade time prsentation FYP's proposal kelas aku last sem... Lecturer yang baik, kelakar tp byk komen..hehe.. Dah mmg tersurat aku dapat dua2 lec yg suke menyoal...mcm SV aku..hehe.. all da best sape dpt SV aku.. Ape2pun..dorg menyoal sbb dorg xpaham.. +ve thinker..hehe...

Wassalam

3 comments

  1. hish...ngape ko letak gmbr sig ko tu...dah mntk izin lom...kang die saman kang....

    btw, aku dh present td...alhamdulillah...tp status lulus blm blh tau lg...doakan kita sama2 berjaya....good luck~

     
  2. nizaati Says:
  3. Xpe..die hensem..haha... Aku tau ko dah present.. InsyaAllah... Btw, all da best tuk becoming xm n infosys...ahak~

     
  4. thanx~...hopefully dpt jumpe ko lg after this....sbg ex-student uitm

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri