Aku Bahagia Melihat Kalian Bahagia

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, June 17, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Melihat disekeliling Niza yang sedang mengecapi bahagia, aku pun turut merasakan tempiasnya. Meskinya hakikatnya, Niza sedang terluka. Tak pe, tentang terlukanya Niza tu, abaikan je la.

Pada 6 June 2009. My lecturer from UiTM Samarahan, Sarawak telah pun melangsungkan perkahwinannya. My lecturer adalah lecturer terakhir yang handle my batch on that time which it is on 2007. Dia handle stud praktikal. Her name is Siti Nur Sarjana dan her husband is Ahmad Kueh.

Kat bawah ni gambar my lecturer with her husband:




Petang tadi, chatting dgn my lecturer ni di FB. Walaupun jauh, masih sempat bertanya kabar dgn ex-student. Seperti mana kami yang tak pernah lupakan dan sentiasa merindui lecturer kami di UiTM Sarawak. Rindu dgn En.Zam (KP), Pn.Lenny, Pn.Azlina, En.Adib, Mr.Robert, En.Satria, Mr.Lee, Pn.Zubaidah ( yang sgt suke ketawa ) dan ramai lagi. Lecturer we all ni semua sporting...sangat sporting... Kami bergurau etc tp masih tetap hormat mereka. Latest yang penah jumpe Sir Adib.

Ape2pun..semoga semua lecturer Niza ni berada dalam keadaan yang sihat. Dan buat MADAM SARJANA and MR. AHMAD KUEH, semoga bahagia dan kekal hingga bertemu di syurga kembali. Dulu sebelum kawin, we all selalu panggil "madam"..haha... Xpe..mendoakan ;-)

Buat Sir Adib pula, semakin ramai anak2nya... Moga jd lecturer yg best selalu.

Sekian, Wassalam

categories: | edit post

2 comments

  1. Aduh, terlupa pulak sye ttg mjlis perkahwinan miss(mdm) siti. Cun plak tme tu sy pg mengerjakan umrah.

    Anyway, congratz to Mdm. Siti! Semoga bahagia ke anak cucu. Hehe.

     
  2. nizaati Says:
  3. bukan ke anak cucu je...hingga bertemu di syurga ;-)

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri