Buat Kau Yang Ku Sayangi

Posted by NIZA.Ati on Saturday, June 13, 2009 [ ]


Assalamu'alaykum wbt,
First of all, Niza nak ucap CONGRATULATION to all my final year buddies... Kite dah grad sey.... Alhamdulillah... Tentang RESULTS... ape2pun results terakhir kite ni... terimalah seadanya... kerana itu yang termampu dan itulah yang dah Allah bagi pada kite. Pada yang feel soooooooooo sad.... Jgn la begitu... Kene ingat...dalam bidang kite ni, yang penting skill and the most important...keyakinan pada diri kalian tuk menempuh alam pekerjaan... Kite jumpa time KONVOKESYEN ke-71 okey.... insyaAllah...

Buat orang2 yang Niza sayangi yang lain... Usahlah terlalu bersedey dengan turunnye results kalian...atleast u all masih ade masa tuk baiki results korunk... So, teruskan perjuangan kalian... Niza doakan kejayaan buat kalian biarpun kite tak mungkin bertemu lagi... InsyaAllah leh jumpe lau dtg wedding Niza nanti... ;-)

Pada yang results nye naik dan bagus...alhamdulillah... Teruskan usaha kalian...

Alhamdulillah result Niza sem ni baik cume agak mengecewakan bila target Niza tuk mendapat Dean List terkubur... =( Papepun... Niza menerima seadanya yang Allah beri..

Ok dats all... see u soon on next post...

2 comments

 1. Dj Epoi Says:
 2. saLAM,,,,


  taHNIAH BUAT SEMUA.....


  aLAM pEKEJAAN YG LUAS MENANTI kALIAN.....

  Semua.... sudah yg terbaik!!!
  Pasrah..result yg menjelma heheheheh!!!!!

  Salam Dik ...Jom x - change link kalau sudi!!!

  TAhniah sekalai lagi...

   
 3. nizaati Says:
 4. Salam kembali. Syukron atas ucapan.
  InsyaAllah...boleh... nanti sy letak

   

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri