Dragonball Evolution

Posted by NIZA.Ati on Saturday, June 6, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,




Hari sabtu yang sangat memboringkan... Malamnya, aku layan Dragonball Evalution.. Huh? Aku layan dragonball??!!! Who's cares right!! Aku mmg suke tgk anime dragonball time kecik dlu..Zaman sekolah dlu... Sebab Go-Ku sangat comel ;-)

Dragonball Evalution telah mula ditayangkan di Malaysia pada 12 Mac 2009. (aku tgk kat lappy je...lg best kot)

Ok..ni summary dr cite DragonBall Evalution:
The story begins with Goku, who seeks out upon his adoptive grandfather Grandpa Gohan's dying request to find the great Master Roshi and gather all seven Dragon Balls. Of which he has one, in order to prevent the evil Lord Piccolo from succeeding in his desire to use the Dragon Balls to take over the world. And Goku's quest is to obtain the mystical Dragonballs before Piccolo does.

Aku ni jenis xsuke tgk "unlogical movie" sebenarnye... Tapi...aku xtau knp aku leh accept kalau cite omputih yang buat... Kalo cite indon tu comfirm2 aku tolak tepi...cite melayu pun same... Tp..mungkin sbb effects dan CGI or wutever stuff yg dorg pakai membuatkan aku boleh tercongok depan lappy (filem Malaysia aku leh terime cite XX-ray & Cicakman).

Pada aku..cite dragonball evalution ni BEST...sbb hero die cute kot...haha... cite ni xlari pun dr anime die...tinggal lagi perjalanan yang agak pendek la..(ye la..kang wat panjang2 aku tido depan lappy lak). Tapi...mungkin dragonball evalution ni akan ade sambungan..sebab baru 1 permintaan yang dah dibuat... Need to find the dragonball yang dah berterabur balik tu...

Ade 2 ayat sepanjang cite ni yang aku rase cambest jek

the future is always change, let the dragon shows the lesson

Im here to destroy you

Leh tak quote ke 2 tu aku gunakan? Hahaha.....best lau boleh buat =p

p/s: im waiting for Harry Porter 6 yang akan ditayangkan di Malaysia pada 16 July 2009. I'm waiting for the p*****y Haha...or download jer..... Btw, tx ida sbb bg aku copy (salahkan ida yang distribute :p)

categories: | edit post

2 comments

  1. nman Says:
  2. haha...salah eja evolution...evalution ka?

     
  3. nizaati Says:
  4. Ne da...cuba tga blit =P

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri