Dunia Internet adalah Dunia Pemasaran

Posted by NIZA.Ati on Sunday, June 28, 2009 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Chewah...tetiba lak tajuk bunyik cam series jerk kan... ;-) Lama kan Niza menyepi... Menyepi bukan bermakna tiada apa yang mahu ditulis, tapi kerana terlalu banyak dan tiada masa membuatkan Niza tertangguh. Bila tertangguh, jadi malas la...ahak~... Takpe, nanti kalo rajin Niza post entry2 lain.

Ok, hari ni Niza nak cite pasal BLOG atau PORTAL. Sekarang ni ape kite nak sume boleh dicari di internet (as long as korung ade internet connection mesti leh cari..ahak~)


So, Niza telah dipertanggungjawabkan tuk handle PORTAL ALUMNI DnA SOCIETY, FSKM UiTM Malaysia...Kepasa semua Alumni Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar(SMPP) FTMSK, Sekretariat Mahasiswa Fakulti (SMF) TMSK/SKM mahupun DnA Society FSKM, sila mendaftarkan diri anda di http://dnasociety.freephpnuke.org/

Selain itu, sambil2 dok nunggu nak blaja kete ni, ibuku telah memberi Niza tugas, iaitu membina blog tuk dia. Blog tentang ape? Ha...tentang OVEN SARIKIN / OVEN SERIKIN dan KEK LAPIS SARAWAK. So, katne nak dpt maklumat? Just visit here http://purnamacakes.blogspot.com/



So, sesape yang nak wat kek lapis best2..boleh la beli oven sarikin/serikin... Terutama yang dari semenanjung. Amat memudahkan.

Ok..thats all...so..tunggu next post okey...
Wassalam

categories: , | edit post

2 comments

  1. Assalamu'alaikum.

    Aha~
    Boleh la cdak dr semenanjung polah kueh lapis kat tmpat dikpun.

    Tp jgn smpai x dtg2 sarawak tau!

    Hehe.. ;)

     
  2. nizaati Says:
  3. Alahai..insyaAllah klk kak agak sia dik.. ;-) Doa2 la semuanya ok

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri