Kerja Jalan - Jalan

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, April 14, 2010 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Hurm... balik je dari Sarawak tempoh hari, Niza masih cuti hari Isnin. Memandangkan Niza cuti, Niza bawa si KECIK tu ke hospital walaupun appoinment sebenarnye pada hari Selasa.

Meskipun sedang bercuti, Niza masih dapat call dari ofis & vendor. Its ok la. Besides, Niza sendiri ade bukak email company dan memang ade meeting on a day after Niza balik bertugas.

So pagi Selasa terus ke DBKL tuk meeting, berikutan dengan presentation partner Khamis lepas. Sebenarnya Niza telah dipinjamkan tuk project ni, di pinjam oleh division lain. After solat Asar terus pula ke ofis uruskan hal dengan TM Cyb3rj@y@ dan vendor.

Hari Rabu datang ofis diberitahu yang ada satu division ni nak pinjam Niza tuk project MOH pula. Hurm... Niza tak kesah, asalkan supervisor Niza agree. Besides, project tu memang makanan and specialist Niza pun. Dengar katanya project tu akan collaborate dgn org New Zealand. Hurm... Ntah la... Tapi tu la, kalau tender di TM tu dapat, jadi Niza rasa kemungkinan besar Niza kene masuk project kat TM tu. My pleasure... dekat dengan rumah pun kan...

Jumaat ni nak ke TM Cyberj@y@ pula tuk amik device yang rosak. Minggu ni banyak berjalan sana-sini. Tak kesah kot... dapat claim ape... hik3...

Ok la, tunggu entry terbaru pasal hal ke Sarawak hari tu.

Wassalam


categories: | edit post

2 comments

  1. amboi...banyaknye pegi cyberjaya...jangan lupa lambai2 aku...hikhikhik...

     
  2. nizaati Says:
  3. ok2..beres...ko jgn lupe lambai balik tau..hik3... nt nx week or next 2 week pun nak kene g lg tu~

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri