Download Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Posted by NIZA.Ati on Sunday, May 23, 2010 [ ]

Status FB: Gara2 Shahir menang semalam... ramai gile search lagu die dan telah menjumpai blog aku... wakakaka..baru nak cari ke??? Aku dah 2minggu dok dgr kot~ dah sampai 800++ kali... Sorry der~ rasenye blum ade dlm 4shared... aku dlu pun convert lagu tu dr flv video file kpd mp3 file ^^

Assalamu'alaykum wbt,
Ok..regarding status Niza yang kat atas tu kan... sebabkan kesian la pulak ramai sangat cari tapi tak dapat donlot... So Niza dah upload kat 4shared: http://www.4shared.com/audio/iEfbpvLp/Shahir_-_Kebahagiaan_dalam_per.html

Ok... selamat mendengar...

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri