1 JUN 2010

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, June 1, 2010 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Kadang-kadang Allah patahkan hati kita untuk selamatkan jiwa kita. Dia patahkan hati kita untuk membuat hati kita bersemangat. Dia beri kita sakit supaya kita menjadi kuat. Dia beri kita kegagalan untuk membuatkan kita rendah diri. Dia menghantar penyakit supaya kita belajar menghargai segala nikmat yg diberi olehNya. Hayatilah pemberian dari Allah swt.

^_^

Ikhlas,
N.I.Z.A

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri