Dugaan & Annual Appraisal

Posted by NIZA.Ati on Thursday, August 26, 2010 [ ]

Winamp: Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan by Rabbani
Status YM: Seperti Adam perlukan Hawa sbg penenang dan penghibur hati, Hawa pun turut perlukan Adam yang sentiasa memahami dan menghormati. Ku cari pendamai hati, bukan yang melukakan hati..
Status FB: really hate Nested~ duh~
Mode: Developing system

Asslaamu'alaykum wbt,
alhamdulillah... selamat berada di rumah setelah sesuatu berlaku semalam. Ape die? Biarlah rahsia, Niza tak nak kawan-kawan Niza walaupun ade yang dah terlepas tahu seperti Mel, Dzul, Luqman, Saufi etc. Dah la sebelum tu demam pada hari sabtu-ahad. Thanks kepada yang sms, sorry lambat reply msg coz kehabisan prepaid.. kuang kuang kuang... ade juga yang call... sorry tak dapat nak cakap... :)

Now tengah develop system... sedang memeningkan kepada sendiri... dengan nested if-else dimana diantaranya terdapat berlambak-lambak coding lagi... mencik tul~ Tapi buat keje gak...

Nampak tembam la plak..hak3... Time ni kat client site... tahun lepas

Alhamdulillah 2 hari lepas bos Niza dah buat *Annual Appraisal* Niza... agak lewat dari tarikh sebenar tapi Niza faham kesibukkannye... walauapepun, tetap akan ikut tarikh sebenar. Ntah berapa pula rezeki kali ni. Tunggu dan lihat je la bulan depan. Confirm kenaikan bulan ni masuk bulan depan. InsyaAllah.

Status Niza pas raya ni xtau le lagi camana... Terpulang la pada orang-orang atasan nak masukkan Niza project mane, janji masuk site... Hanya mengharapkan yang terbaik... ^^

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri