Happy 1st Anniversary & Iftar with "family"

Posted by NIZA.Ati on Thursday, August 19, 2010 [ ]

Winamp: You Suck At Love by Simple Plan
Status FB: Jari-jemari lenguh manaip coding... boleh tak terus tertulis bila fikiran memberi arahan? adeh~

Assalamu'alaykum wbt,
Lately ni walaupun agak busy, tapi Niza melalui hari-hari yang membuatkan Niza asyik ketawa... Kenapa??? Sebab sambil buat kerja, Niza tengok "We Got Married" wa~ sangat best~ KIM HYUN JOONG such a great guy I think... hope to have someone like him... cool~ kelakar~ polite~

Ok2.. stop cite pasal tu, nanti2 la cite... Now nak stoly molly... 2hari lepas iaitu bersamaan dengan 17 Ogos 2010... adalah 1st Anniversary Niza... Anniversary??? Genap setahun Niza bekerja di company ni... Maka sudah genap setahun maka insyaAllah akan naiklah gaji Niza bermula bulan ni. Berapa naik? Tu Niza xtau lew~ tunggu je la nanti.

Then, pada 17 Ogos tu jugak, Niza berbuka puasa di Kenny Rogers bersama dengan "family" Niza iaitu Papa Isma, Mama Laili & Adik Yoyo. Selain tu, Puan Rozy (Ketua Program Cs220 UiTM Malaysia) & suami (Along) & Mimi (adik puan rozy) pun ade... Thanks to Kak Leli sebab belanja we all... InsyaAllah next time Niza pulak belanja korang...

Best sebab dapat jumpa dorang... rasanya baru last month kot jumpe Kak Leli & Yoyo time kenduri wedding Kak Suria di Shah Alam. Cuma Abg Isma je la, last time jumpe bulan 5 time sambut birthday Kak Leli & Yoyo.


Stiap kali berjumpa, Abg Isma memang tak pernah lupa tanya keadaan kami, kerja kami... ^^ ape cerita terbaru pasal kami... We all saling bercerita perkembangan terbaru dan memberi support sesama sendiri... Korang tau ape... Niza happy sebab de kawan2 seperti mereka... bukan mereka sahaja... malah ade juga kawan2 lain Niza seperti ini... Cuba mungkin bidang kami lain2...


Setiap kali berjumpa, kami ketawa, have fun, berguro, berloyar *chantek* etc. Sebab tu, Niza tak pernah rasa tak happy jumpa dorang. Sesekali berjumpa membuatkan Niza lupa pada stress kerja... stress ker??? Hak3... ssshhh~

Ape2pun... Niza sayang korang...

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri