Majlis Buka Puasa & Kakak Cumil ^^

Posted by NIZA.Ati on Saturday, August 21, 2010 [ ]

Winamp: UR Man by SS501
Status YM: if you dont do it... its completely over...
Status FB: Bila saya berkata mengenai sesuatu... dalam keadaan yang serius... berapa peratus saya memaksudkan ape yang saya kata itu? 100% Jadi, jangan cuba mencabar.

Assalamu'alaykum wbt,
Pada hari Khamis lepas, Niza and kawan2 sekerja telah pun berbuka puasa di Sunway Resort & Spa kerana memenuhi jemputan 1 of our supplier... Ni lah 1st time Niza join event dengan rakan sekerja... memandangkan before ni Niza busy di client site and kadang2 tu ade je hal yang mendatang... Niza and kawan rapat Niza > Kak Mawar asyik dok makan lauk jew~ tak makan nasi langsung... adededeh~ kat bawah ni pic yang sempat di tangkap.





Yang best tu...adap nak balik... Niza ni dah melulu dah nak balik... sekali tetiba "Bye kakak cumil"... tetiba terbrenti jap... kak Mawar pun ulang ayat c Aiman (anak Kak Su) "Bye kakak cumil"... wakakakaka~ kembang sekejap aku...terus terbenti... hak3... pas salam2 dgn Aiman aku pun balik... ^^

Tu je nak cite...wassalam ^^


categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri