Meeting AJK Trip Alumni SMF

Posted by NIZA.Ati on Friday, August 6, 2010 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
al-kisah, last week Niza tak balik rumah mak di Selayang memandangkan kesibukan dihujung minggu.

Pada Jumaat lepas Niza dah ke client site di Cyberjaya. Hari Sabtu pula, Niza ade meeting Alumni FSKM UiTM di Meru, Klang. Meeting tuk holiday trip Alumni FSKM UiTM (buat masa ni ahli hanya SMF shj). Niza dah assign beberapa orang sebagai AJK, maka hari Sabtu tu la we all jumpe dan meeting.

Sebelum pegi meeting, Niza dah compile semua pakej yang Niza cari dan dah simpan dalam hp, so nanti boleh masukkan dlm lappy abg Acap pakai bluetooth jerk.. So pagi tu, Niza pegi la amik abg Acap d KLSentral kemudian ambil Mel di UiTM terus ke Puncak Alam tuk amik Aini.

Wa~ jauh gile Puncak Alam tu... rase cam nak sampy hujung dunia... panas plak tu... lau Niza kene tinggal kat sane, mmg hari2 la migrain agaknye... huk3...

Ok, then, we all patah balik ke Meru, kat sane we all jumpe Abg Asward. Al-Kisah... lappy abg Acap bw tu xde bluetooth..aduh~ punye la sengal... last2 Niza tanya dorang nak g mane... Aini jawab nak g Langkawi, terus Niza search pakej tuk Langkawi... alhamdulillah dah jumpe... then after dah decide keje etc... we all pun balik la... Now progress semua di FB... ^^ for da time being, Niza tengah survey date bile nak g then baru boleh kutip duit dan beli tiket train etc, Abg Asward pula akan deal dengan orang kat Langkawi tu, Abg Acap cam biase akan design baju, Aini and Kak Aty akan update semua maklumat Alumni SMF dan hantar invitation poscard.


Lately ni memang agak busy... penat terasa... tapi tahan je la... belum lagi tambah dengan hal2 lain... adeh~ memang membuatkan sesak jantung jerk~

Hari ni dah settlekan hal system ni, tapi de masalah dari segi server pula tak dapat nak pointing to system... solution is park pc tuk system ni... lagi pun system ni intranet, so xde masalah pun lau pakai pc as server. Bile kawan Niza dah provide pc, skali tengok h/disk 20G jerk? adeh~ now Niza kene btau boss minta die apply beli h/disk. Cepat dapat h/disk, cepat la dapat install system ni dan cepatlah bahagian management & staff lain pakai.

Niza? Agak2 berapa naik gaji Niza bulan ni??? hik3... jom same2 doa naik lebih dari 200... lau boleh naik lebih dari 2000 pun ok... hik3...

K la,sampai sini lu hari ni, insyaAllah pas solat Zohor ni nak g client site kat Cyberjaya plak... nak hantar barang... take care la korang kat luar tu... Nanti insyaAllah jumpe lagi new entry before bermulanya 1 Ramadhan k.. ^^

Wassalam

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri