Senyum Dalam Duka

Posted by NIZA.Ati on Monday, August 16, 2010 [ ]

Winamp: InsyaAllah by Maher Zain
Status FB & YM: Kalau ko jenis yang TAK boleh toleransi, TAK tahu hargai wanita, bahasa kurang ajar... jangan pernah dekat dengan aku... sebab aku tak mahu kenal orang begitu lagi~ (Feel SO HAPPY ^^)

Assalamu'alaykum wbt,
aku tersenyum sendiri bila teringat chat dengan kak Nida tengahari tadi...

Kak Nida: pptla berasap semcm je
NIZA: bukan berasap..bedarah dah
Kak Nida: hahaha
Kak Nida: NIZA2
Kak Nida: x hbs2 ngn lwk dia
NIZA: hidup kene happy wlp dlm hati tgh panas
NIZA: wlp dlm mata dah berair
Kak Nida: btl
Kak Nida: huhu....

teringat pula komen Kak Aisyah di FB tengahari td:
unexpected....NIZA yg kenal sekejap tp mcm dh lama kenal..thanks... :)

p/s: of coz Niza tukar name sebenar Niza kat situ dgn "Niza" ^^.

Biasenye, 1st time orang tengok muka Niza, ramai yang akan anggap Niza ni "cam bagus je perempuan ni. kerek" atau pun garang etc... maaflah... airmuka Niza ni memang dah airmuka begini... insyaALlah... once korang berkawan dengan Niza baru korang akan tau Niza ni jenis macamane... silap aribulan memang ade yang selalu akan jadi bahan Niza berloyar buruk...

Sekalipun Niza sedey, sekalipun Niza marah... Niza tetap akan cuba sedayanye memberi senyuman kepada orang lain... tapi jika Niza tak mampu... berkurung la Niza dalam bilik di rumah tu... Mode sekarang ni tengah sedey sebenarnye... tapi tetap mengHAPPYkan diri... layan We Got Married jom~ best~ ade Kim Hyun Joong... ^^

Kang kul1.30 kite start keje balik... jom tengok We Got Married... ^^

Wassalam


categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri