Majlis Khatam Al-Quran

Posted by NIZA.Ati on Thursday, September 2, 2010 [ ]

Winamp: Open Your Eyes by Maher Zain (asal Niza taip entry je asyik lagu ni je tgh main..hak3..kebetulan)
Status YM: -selesai majlis khatam alQuran- (Developing system) everytime i woke up, i hope it's saturday
Status FB: Pegi kolej Melati tadi jumpa Melissa Omar , selamat pulang ke Sarawak.. ^^ Esok sebelum pergi Majlis Buka Puasa ALUMNI SMF 06/07/08/09 FSKM , jumpa Mohammad Dzulkiflie dahulu

Assalamu'alaykum wbt,
dalam tak diam sudah 24 Ramadhan kite... tak lama lagi nak raya... sayunye nak meninggalkan Ramadhan. Hurm... Sebelum Ramadha berlabuh, inikah keputusannya Ya Allah? Masih ada waktu....

Abaikanlah... ok... Alhamdulillah, last weeks kami warga T3liti yang join tadarus sudah pun menghabiskan bacaan kami. Maka hari ni kami telah pun mengadakan Majlis Khatam Al-Quran. Tahniah kepada kawan-kawan semua. ^^ Tapi sayang Niza tak dan nak hadir pun majlis ni sebab Niza ke Shah Alam tuk ambil barang. Ape2pun terima kasih atas cenderamata yang diberikan kepada semua yang join tadarus... Niza rasa dapat kain batik kot... tak bukak lagi hadiahnye...ade kat sebelah Niza ni...



Semoga semuanya sentiasa dalam redha Illahi... InsyaAllah... Amin... ^^

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri