Open House NIZA

Posted by NIZA.Ati on Saturday, October 2, 2010 [ ]

Winamp: Sebiru Hari Ini by Edcoustic
Status YM: (Buat sahabat yang ku kasihi. Click Here) Sebiru Hari Ini
Status FB: Mengantuk tahap ape ntah ni... sampy ngalir airmata ni... huk3... tolong tolong tolong... (sedang membaca pasal virtualhost)

Assalamu'alaykum wbt,
First of all, Niza nak ucapkan tx a lot pada sahabat2 Niza yang hadir pada majlis rumah terbuka Niza d Selayang pada hari Ahad lepas (26 Sept 2010). Tx a lot pada:
1- Melissa Omar (tx sbb tlg2 kami gak)
2- Kak Mawar & Yanti
3- Fatin & kawannya
4- Abg Isma & Aie
5- Faiz Abu Samah
6- Asfarina, Adilla & Abg Acap
7- Kak Laili & Yoyo
8- Hannanah & adiknya

Ya Allah... Allah je la tahu betapa happynye Niza bila dapat jumpa kawan-kawan yang lama gile tak jumpe macam Hannanah & Faiz. Then kawan-kawan lain walaupun ade yang slalu je jumpe tetap juga rindu kehadiran kalian coz Niza tak pernah tak rasa happy bila jumpa korang... sayang korang sangat~





Tuk korang...

Melissa: Ingat pesan akak len kali tdo rumah akk xperlu bw telekung & towel... ^^
Kak Mawar: Niza pasti akan rindu akak bile Niza masuk client site balik
Fatin: uiks...nt kite hangout lagi k...
Abg Isma: Jangan lupe bg Niza gambar2 Niza k... muahahaha~ I like ur camera... ^_^ Bile papa datang je terus Kak Long xleh behave ke"happy"an... ^_^
Faiz: huk3... i have no words to say sebenarnye... sangat terharu melihat kemunculan kamu di depan pintu rumah ku after 5 years...
As, Dilla & Abg Acap: Bile nak g zoo ni? huk3...
Kak Laili & Yoyo: Sangat sedey korunk x dpt g open house rumah papa. Nt kite discuss pasal bday papa
Hannanah: Na, seriously happy gilerz jumpe ko Na. Rindu gile kat ko Na. Btw, aku still hutang nak blanje ko ni. InsyaAllah November k. Later we roger2... ^_^

Niza nak tujukan lagu kat bawah ni tuk korang semua yang Niza sayang. Tak kesah la yang datang rumah Niza ke x asalkan korang ingat Niza dan Niza ingat korang... lagu ni tuk korang...



Wassalam

categories: , , | edit post

5 comments

  1. Yenyen Says:
  2. suka lagu ni..
    thanks for sharing kak niza...^_^
    ceria selalu ya..

     
  3. nizaati Says:
  4. welcome yenyen... no prob... ^^ yenyen pun kene happy always k... ^^

     
  5. Yenyen Says:
  6. yup..i will..doakan yenyen ye kak niza.. ^_^

     
  7. nizaati Says:
  8. insyaAllah... Amiiinn.... ^^

     
  9. mFaiz Says:
  10. blablabla.....

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri