Mak, ambil la dia jadi anak angkat~

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, October 19, 2010 [ ]

Winamp: Ku Ingin Kamu by Romance Band
Status FB: Sedih melihat malaysia kini... pergaduhan bola sepak... pemimpin buta Islam... sedangkan yang sepatutnya kita tumpukan adalah cara mengamalkan Islam dalam kehidupan... ape cer kalau pemimpin sendiri dah kiok?
Status YM: Di setiap arung gerak, tersimpan di hati keciku, bahawa dirimu terindah untukku

Assalamu'alaykum wbt,
SUKE BETUL mak aku dengan dia tu~ Mak, kalau nak tunggu dia jadi menantu, belum tentu lagi~ Ape kate mak amik die jadi anak angkat mak... atleast nanti Niza ade "adik kembar"~ Tetiba rasa nak cakap kat mak camtu...hik3... ^^ Btw, doa ibu tu kan lebih mujarab... kalau suka, doakanlah~


Tetiba rasa nak ketawa sendiri... Niza cuba tuk me"reply" msg seseorang tengahari tadi, tapi pelik coz xboleh sedangkan dalam hp Niza masih ade 13sen... cukup je nak reply msg dia sebab 0.5sen per sms... pelik sebab xboleh... tadi, sementara dok tunggu de parking kosong time nak alih kereta tadi, saje la check baki lagi... kot2 salah tengok... baru perasan expired date 18 Oct 2010. Semalam~ Hari ni dah 19 lor~ Pagi tadi msh dapat hantar msg... ^^ Dulu pakai UOX so expired tahun depan... 11 January 2011. So xpenah pun alami expired ni... no maxis pun lambat lagi..2012 baru expired... ni dah NO CELCOM BARU... XPAX... kene la alert skit~

p/s: nampak sangat Niza jarang contact orang sbb leh expired~ konon~ padahal kol org time dpt 30minit free & just byk sms org yang dah ade dlm 15pax...sbb tu 0.5sen nak cam xluak je prepaid~ ^^

K la...tu je nak stoly-moly...daa~

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri