Sorry, NIZA Terpaksa Pergi~

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, October 20, 2010 [ ]

Winamp: One More Time By Kim Hyun Joong
Status YM: (20102010) love da people who treat u right, forget da ones who don't and believe that everything happens 4 a reason..
Status FB: Cinta itu memberi, cinta itu mendengar, cinta itu berkorban, cinta itu tanggungjawab, cinta itu mendoakan dan cinta itu memaafkan.Cinta itu adalah cinta Allah! Jagalah cinta kita kepada Allah.

Assalamua'alaykum wbt,
Niza nak pegi sesuatu tempat... jauh dari KL... sorry my dear hubby.... I cant bring you with me... coz maybe tak ade mase pun nak jaga you sayang... (sambil bercakap2 dgn lappy kesayangan Niza berwarna putih ni). ^^ Biasenye pegi mana-mana pun Niza bawa lappy+bb. Tapi ape boleh buat, now nak masuk hutan lagipun insyaALlah mungkin jadual agak padat~


... dan hendaklah ada di antara kamu satu puak Yang menyeru (berdakwah) kepada kebajikan (mengembangkan Islam), dan menyuruh berbuat Segala perkara Yang baik, serta melarang daripada Segala Yang salah (buruk dan keji). dan mereka Yang bersifat demikian ialah orang-orang Yang berjaya. (Surah Ali Imran: 104)

Niza juga takkan online bermula Jumaat malam Sabtu hingga Ahad (insyaAllah Isni baru on9 coz maybe sampy KL dah malam). Wa~ bayangkan Niza x on9... huk3... but of coz lau line ok mesti on9 pakai hp... tu pun takat bukak fb & email... leh je masuk blog... tapi dengan screen yang kecik...baik xyah jew~

Bersiap-siap la... hari ni pas keje terus ke rumah Selayang tuk mengambil baju2 t-shirt (kat rumah jalan Duta hanya ada baju keje...huk3). Malam ni gak sibuk nak menggosok baju2 keje tuk next week... lau x buat jawabnye sepanjang minggu depan la "malas" tu datang~

Korang yang masuk-kuar blog Niza ni, jangan merindui diriku okay~ lau rindu, sila tinggalkan komen blog ini atau hantar je sms terus ke no celcom (no baru) atau no maxis Niza ^^

Ok, c ya on my next entry~ (ntah bile2 la plak tu kan)

Wassalam.

p/s: hurm...me no longer using 013... please take note my fren... wanna know my new celc num? do ask me... tx... ^^

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri