Program Hujung Minggu

Posted by NIZA.Ati on Thursday, November 4, 2010 [ ]

Winamp: Pencari jalanMu by Afgan
Status YM: (off to Cheras after Zohor~) Ade sesuatu di dalam mata ku~ cam bengkak dalam mata jerk...huk3..
Status FB: biar masa merubah segalanya...

Assalamu'alaykum wbt,
lately ni, jadual mingguan sangat padat. Macam2 hal. Tapi program last week semua takde 1 pun yang berjalan. Bermula dengan program ke Kampung Orang Asli Pos Bersih Perak yang Niza tak dapat join kerana beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan. Kemudian Dinner Project DFCC di Holiday Villa Subang kerana suddenly my mom call cakap nak ke Johor petang Jumaat tu jugak. Hari Ahad patut ade wedding my senior pun xdapat pegi. Then my junior c Nurza pula suddently postponed tuk jumpa Niza tuk tlg FYP die. Last2 pas Nurza msg tu Niz aterus decide pegi Midvalley sorang2 tuk beli hadiah wedding & hadiah bday my buddy~

Ok... nak jadi crite sebenarnye semua program Niza terpaksa cancel mostly sebab pegi Johor teman my mom. Atas urusan apa??? Tu biar kami je lah yang tahu. Pic kat bawah ni ape yang sempat di SNAP!



Adap balik ke KL, sempat singgah di Batu Pahat tuk beli rempah-ratus dan kopi ^^ (suke kopi ^^) Then kami makan di food court area sana. Makan kat kedai popular tu... Mohd Shah Briyani (Niza ingat name kedai ni sebab name orang nye same dengan name bos Niza...hik3)



To En.MFAS, nampak x nasi tu Niza tak abes makan? Asal orang tak abes makan je, mesti ingat ape yang kamu cakap malam tu pada Niza. Hurm... tapi dah xboleh masuk lagi camne nak abes kan? Tapi Niza bg kucing makan ayam tu tau~

Okai~ tu je stoly-moly... xde pape sangat pun... cume lame dah x tersampai ke Johor Bharu.

Sampai berjumpe lagi~

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri