Selamat Pengantin Baru

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, November 10, 2010 [ ]

Winamp: Hanya Tuhan Yang Tahu by UNIC
Status YM: (REMINDER: Beli makanan Kecik~) Hanya Allah Yang Tahu~
Status FB: Bahagia itu dari dalam diri, kesannya zahir rupanya maknawi, terpendam bagai permata di dasar hati. Bahagia itu ada pada hati , bertakhta di kerajaan diri, terbenam bagai mutiara di lautan nurani. Bahagia itu ada di jiwa, mahkota di singgahsana rasa,bahagia itu adalah suatu ketenangan/kasabaran ♥

Assalamu'alaykum wbt,
Di akhir-akhir tahun ni terlalu banyak jemputan perkahwinan yang dihantar... Mane2 yang Niza tak dapat hadir tu, Niza minta maaf. Kadang-kadang ada beberapa faktor yang membuatkan tidak dapat hadir.


Alhamdulillah Niza masih sempat ke wedding pada last week. Hari Sabtu, Niza telah menghadiri majlis kenduri kahwin Ukhti Shye (rakan ukhwah.com) dengan Akhi Syuk. Memang tak jumpe rakan2 ukhwah.com lain sebab semua mereka telah pun majlis di sebelah pihak perempuan pada 24 Nov 2010, cuma Niza je ada hal on dat day. Dats y Niza ke belah lelaki. Besides, lagi dekat. Niza hanya ditemani adik Niza, Sarah.


Then pada hari berikutnya, Niza berkesempatan tuk menghadirkan diri ke majlis Ezaideen (Jidin) di Shah Alam Gallery. Jidin merupakan rakan sekelas ketika form 4 & 5 semasa sama2 menuntut di SMK Aminuddin Baki dan beliau juga merupakan AJK Niza ketika Niza menjadi Presiden Koperasi SMKAB 2003. Both of them sangat kiut ^^. Comey jerk~ Terasa happy gak sebab dapat jumpa kawan2 sekolah walaupun xsempat nak beramah mesra lama2 memandang Niza terpaksa ke UiTM Shah Alam untuk mengambil barang2 Mel yang mahu ditumpangkan di tumah Niza sementara cuti semester.




To both couples~ Makbruk!!~ Semoga kekal bahagia hingga kembali bertemu di syurga. ^^

Wassalam

2 comments

  1. shye Says:
  2. salam zati..

    syukran jazilan.. terima kasih banyak sebab sudi datang ke majlis kak shye.. walaupun dth belah pihak lelaki. hehehe.. kak shye appreciate.. =)

    moga dapat bertemu lagi Insya Allah..

     
  3. N.I.Z.A.Ati Says:
  4. Salam wbt. Ehe~ ofcoz la sudi ^^ lgpun lame xjumpe akk, stahun lebih kot~ InsyaALlah...moga btemu lg ^^ (insyaAllah wedding kak shaira ^^)

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri