Pendaftaran Alumni FSKM, UiTM

Posted by NIZA.Ati on Monday, December 13, 2010 [ ]

Winamp: Ur Man by SS501
Status YM: (tensen => jerawat jerawat => tensen) (dihati ini hanya Allah yang tahu)
Status FB: akal dan fikiran, hati dan perasaan... gunakanlah tuk kebaikan... planning tuk kehidupan... barulah semuanya dalam kawalan... insyaAllah...

Assalamu'alaykum wbt,
Walaupun cerita mengenai ini agak ketinggalan, Niza tetap mahu coretkan disini. Pada 5 dec 2010, kehulu-kehilir Niza mencari CC tuk print semua dokumen yang telah siap bagi tujuan pendaftaran Alumni FSKM, UiTM secara rasmi. Ini berikutan semua dokumen yang diberikan lambat kepada Niza yang memaksa Niza print di rumah, walaubagaimanapun ink printer kehabisan dan membuatkan Niza terpaksa mencari CC. Adalah mendukacitakan apabila semua CC yang Niza pergi tiada print color.

Dari Jalan Duta > Selayang > Selayang Mall > Bandar Baru Selayang > Gombak > Jalan Genting Klang > Jalan Duta > Danau Kota > Bangsar. Itulah perjalanan Niza pada 5 Dec 2010 tempoh hari.

Akhirnya Niza ambil keputusan tuk print yang Hitam sahaja dan fotostat semua dokumen sebanyak 6 salinan.

Keesokkan paginya 6 dec 2010, seawal jam 9pagi Niza telah pun mengambil abg Acap (AJK Penaja) di KLSentral, kami telah mengambil cuti & ke UiTM Shah Alam tuk meminta tanda tangan Izan selaku AJK Utama. Kami memerlukan tanda tangan 2 AJK Utama dan alhamdulillah selain Niza sendiri, Izan berada di sini. Jadi tidak sukar. Kemudian kami ke kedai tuk print color.


Setelah selesai semua, kami terus ke Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia, Tingkat 16, MBSA. Setelah selesai urusan, barulah kami (Niza & Abg Acap) dapat mengisi perut yang sangat lapar... huk3...

Kepada AJK Penaja Alumni FSKM, UiTM:
1- Niza agak terkilan dengan beberapa orang antara kalian... sorry to say... but to be honest buat pertama kalinya Niza terkilan dengan kalian... Niza tak tahu kemana perginya tanggungjawab kalian sebagai presiden, naib presiden, setiausaha 1, setiausaha 2, bendahari (Niza la tu~), 2 orang AJK penaja.
2- Kepada setiausaha, walaupun tak sempurna dokumen yang diberikan kepada Niza (try chk ur email yg dihantar dokumen dalam bentuk pdf pada Niza tu), Niza tetap ingin berterima kasih kerana sekurang2nya anda menjalankan tanggungjawab.
3- Salah seorang AJK Penaja (anda kenal siapa anda), tx sebab banyak membantu Niza (kehulu-kehilir menemani & menolong Niza).
4- Tx a lot pada penasihat kerana sentiasa memberi sokongan...
5- Tx juga kepada Abg Asward coz membantu dalam menguruskan aktiviti2 sebelum ini.

After all, Niza harap, selepas ini Niza HANYA akan membuat kerja2 bendahari (sebelum bermulanya mesyuarat Agong pertama selepas pengesahan penubuhan) & SANGAT BERHARAP semua AJK menjalankan tugas masing2 dengan amanah & penuh dedikasi. Fahamilah, kite semua bekerja... Niza pun busy...

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri