R.I.M.A.S

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, December 28, 2010 [ ]

Winamp: Kasihku Abadi bu InTeam
Assalamu'alaykum wbt,
Pernah tak dalam hidup korang... ade orang yang selalu mengekori korang? Atau selalu sibuk ambil tahu hal peribadi korang? Pernah tak?

Pernah tak ade orang yang cuba duplicate korang? Maybe dari segi percakapan, gerak-laku atau ape2 sahaja. Pernah tak?

Series... Niza R.I.M.A.S dengan orang macam tu... Zaman diploma dulu pun ade yang menempel macam tu pada Niza... sekarang ni pun ade... cumanya yang latest ni sangat annoying...

Niza tak suke kalau orang yang bertanya tentang SIAPA yang ada dihati Niza. Niza tak suke orang ikut cara Niza... Boleh ikut amalan Niza tapi bukan cara Niza...

Tolonglah... kalau sesiapapun yang kamu suka dalam dunia ni... tak perlu bawa cara Niza tuk memikat hati orang lain... Its so OBVIOUS... tak perlu nak korek rahsia Niza kalau Niza tak buka mulut tuk cerita... Niza memang tak suke orang bertanya unless u're my DARLA (*darla ni adalah geng2 Niza seasrama or KAWAN BAIK Niza yang dah more than 2-3 years... but of coz most of them dah 11years~)

Just be yourself... kamu boleh tiru perkara positif tentang Niza... tapi jangan ikut cara Niza... jangan ekori Niza... which kamu selalu nak ada dimana sahaja Niza ada bersama seseorang... dats the reason kenapa Niza diam... jangan bertanyakan pada Niza sesuatu which not related to you... dan paling penting... my personal matters.

Sorry... but please...
Thank You.
(generally speaking)
Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri