Kawen Je La Cepat2

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, January 11, 2011 [ ]

Winamp: Ku Ingin Kamu by Romance Band
Status YM: (reminder: Call exabyte~) tanya sama hati~ (Itulah Sayang) (dihati ini, hanya Allah yang tahu)

Assalamu'alaykum wbt,
Mudah bile orang kate "kawen je la cepat2". Memang mudah tuk kite sebut, tapi pada diri terlalu sukar. Sukar bila susah tuk jumpa dengan orang yang serasi dengan diri kita. Sukar tuk mendapatkan orang yang sayangkan kita kerana diri kita. Sukar bila berlainan pegangan. Sukar bila tak mampu saling memahami. Dan sebenarnya sukar tuk memendam perasaan yang terlalu lama pada seseorang dan paling menyakitkan kalau dia bukan orangnya.

Syurga seorang isteri adalah di sisi suami. Pada suami-lah langkah kaki seorang isteri. Pada suami jugalah keredhaan kehidupan seorang isteri.

Hurm... nak tuju lagu ni pada someone... Itupun kalau dia tahu dia yang Niza tujukan~



Wassalam

categories: | edit post

4 comments

  1. Be a brave girl.. Just tell him;)

     
  2. NIZA.Ati Says:
  3. ehe~ sometimes mmg mudah tuk kite katekan pd org rehan... i mean...Niza sndr pun sng ckp pd org "let let him noe", but tuk sndr yg buat...adeh!~ Hurm..cumenye... Niza rase die dah tahu mungkin... :)

     
  4. hehe, I say that coz I've already say that to someone=p Sometymes perempuan macam tak prefer to say what they feel to the man..

    It's good if he already know.. Keep up the good effort, hehe~

     
  5. NIZA.Ati Says:
  6. "Keep up the good effort, hehe~" > ehe~ comey jerk....

    wah~ tahniah le sbb berjaya mengekpreskan dirimu..hik3...

    rasenye Niza tak perlu cakap pun die tahu... xpe lah... biar masa yang menentukan... biar Allah yang adjust... but atleast Niza dah usaha juga ^^ doakan terbuka hatinya tuk menerima diri ini seadanya... ^^

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri