AGM K3lab S0sial Insan T3liti (KS1T)

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, March 29, 2011 [ ]

Winamp: Senyum by Malique ft Najwa
Status FB: Give me more lovin’ than I’ve ever had, Make it all better when I’m feelin’ sad, Tell me that I’m special even when I know I’m not, Make it feel good when I hurt so bad, Barely gettin’ mad, I’m so glad I found you~

Assalamu'alaykum wbt,
Last friday telah diadakan AGM KS1T (sengaja disalah eja supaya tidak terjumpe dalam search engine ^^). KS1T adalah kelab yang berada dalam company yang Niza kerja ni.

So, moh kite tengok sape yang yang tercalon dan menang undian.

Click to enlarge



Tahniah kepada semua dan selamat menjalankan tugas. (oho~ ucap kepada diri sendiri jugak...huk3...)

Dapat lihat di situ Niza pegang post ape kan... waktu mule2 Niza buka email tgk name Niza tercalon tuk post tu membuatkan rasa nak tercabut jantung ni. Kenapa???? Waaarrrggghhhh..... tu la post paling saya tak suke. Most of my fren di zaman diploma & degree semua tau Niza tak suke post tu. Niza sanggup jadi presiden, vice presiden or ajk biase daripada pegang SU. Banyak sebab kenapa Niza tak suke jadi SU:
1- Niza tak suke menulis (xyah la nak argue sebab Niza ade blog kan~)
2- Niza lagi suke bagi idea daripada menulis idea
3- Niza tak suke nak karang2 ayat...(dalam blog ni, Niza tak karang, tapi ayat dari hati & percakapan..dats y ayat x skema =P)
4- Niza ni sokmo typo (sebab terlalu banyak buat coding + slalu short-form)

dan... yang paling penting... Niza dah banyak tanggungjawab lain sebenarnye... huk3... penat deh~ penat~ Procrastination, running circles in my head...huk3..

But, I have no choice with this... diri ini tetap menggalas tanggungjawab ini~

Sekian, wassalam :'(

categories: , | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri