R.I.N.D.U II

Posted by NIZA.Ati on Tuesday, May 4, 2010 [ ]

Winamp: Tuju-Tuju Rindu by Arrow
Status FB: Saya rindu nak balik kampung... tapi kat kampung dah tak macam saya kecik2 dulu...~

Assalamu'alaykum wbt,
Salam kerinduan kepada teman... semoga sentiasa dalam redha Illahi... sudah beberapa minggu rasanya terasa "kehilangan"... mungkin bukan "minggu" tapi "bulan".Kesibukan membuatkan kurangnya masa tuk diluangkan... Tapi Niza harus faham dan Niza faham bahawa kerja itu adalah tugas hakiki yang tidak dapat untuk dielakkan. Malah, setiap detik yang berlalu juga akan mengubah sedikit demi sedikit keadaan kita. Walauapapun, moga ini titik permulaan dalam membina hidup yang lebih baik buat dirinya.

Tidak dinafikan kadang-kala kenangan itu tersingkap kembali, lagipun bukan lah terlalu lama hingga boleh terlupa dari kotak fikiran ini. Meskipun kalau mungkin bertahun-tahun insyaAllah masih juga akan terpahat diingatan dan dihati ini.

Sebenarnya, bukanlah sibuk hingga membuatkan langsung tiada khabar berita, malah kerana ada khabar beritalah Niza tahu apa yang disibukkan. Cumanya, tiada masa tuk bercerita, terasa berbakul2 cerita yang pending :) But its ok... jika ada kesempatan, pasti~
Kerinduan ini pada teman... jangan dibiar lebih dari rindku ku pada Mu Ya Allah...~
Wassalam

notakaki: tetiba lagu "Sepenuh Hati" bermain di winamp ini... :)

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri