Simple.Life.Of.Niza[dot]Com

Posted by NIZA.Ati on Monday, May 23, 2011 [ ]

Winamp: Munuju Wawasan By UNIQ

Assalamu'alaykum wbt,
Niza dah terlibat dalam dunia blog ni almost 7 years kalau tak salah. Bermula dengan blogdrive, multiply, wordpress, dan yang terakhir blogspot. Blogdrive & Wordpress sudah pun di delete account-nya dan yang tinggal sekarang multiply which sekarang dah tak aktif pun~ So, tinggal lah blogspot ni. :)

Dalam tempoh masa 7 tahun, sudah 3 tahun Niza bersama blogspot. Dalam tempoh 3 tahun tu, viewer saling bertukar-ganti. Melalui blog jugak la Niza kenal dengan Junior That I Dont Know (1st gelaran Niza pada Ridhwan iaitu junior Diploma Science Computer di UiTM Sarawak yang tak pernah bertemu sebelum ni), Yenyen, Akhi Fahmi, Kak Faezah etc which mereka ini terdiri daripada blog mereka yang Niza bace mahupun blog Niza yang mereka baca.

Ramai sebenarnya yang Niza kenal melalui blog which kebanyakkannya adalah pembaca dari blog Niza. Ada yang berkongsi masalah, bercerita, meminta nasihat etc. Macam-macam. :)

Selain blog simplelifeofniza, Niza juga ada blog lain iaitu bicaraqalbu.blogspot.com, supplementforhealth.blogspot.com, higoathrmarketing.blogspot.com, dan menitibataswaktu.blogspot. Blog yang terakhir itu adalah blog rahsia Niza which dah lama tak aktif sebab Niza rasa tak perlu lagi Niza menulis di situ :) Selain itu, Niza juga admin untuk blog alumnifskm.blogspot.com. Manyak nyeeeerrr~ kan?!~ ^^

Tapi yang paling Niza aktif adalah di sini. Di simple.life.of.niza. Senang je nak ingat.... ^^ NIZA stands for nama sebenar Niza ^^ Apa dia??? ha~ yang tahu tu tahu lah ye~ ^^ Yang tak tahu tu tak perlulah tahu kot~ :)

After 7 years, barulah Niza ade domain sendiri. Ape name domain Niza????? Ehe~ tak lari pun... masih lagi SIMPLELIFEOFNIZA cume tak de 'blogspot' je. Now.... welcome to....

www.SIMPLELIFEOFNIZA.com
Moga page ini terus-terusan menjadi medium sampingan untuk menceduk ilmu (kalau ada), mendapat info (pelancongan etc), membaca laporan aktiviti etc (macam-macam ada ^^).

Keep-in-touch k~ Tx kepada semua yang support, penah komen2 kat sini, penah 'like' (skrg smua like tu dah xde sbb dah tukar domain name) etc...

Take Care... Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri