Masa Amat Mencemburui

Posted by NIZA.Ati on Thursday, June 2, 2011 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Masa berlalu begitu pantas tanpa kita sedari. Terlalu banyak perkara yang ingin diceritakan, dikabarkan. Tetapi masa amat mencemburi kita. Masing-masing sibuk dengan urusan kerja masing-masing, hinggakan tuk berkongsi cerita dan pendapat pun tiada kesempatan.

Kalau dulu Niza terlalu banyak masa, tapi kamu yang terlalu sibuk Tapi sekarang Niza akan sibuk dan kamu terus begitu. Rindu... rindu pada masa lalu... Tapi "masa" itu tidak akan muncul kembali. Walaupun seperti tidak pernah tidak berhenti berhubung, tapi terasa sedikit kekosongan.

Luangkanlah sedikit masa~


Wassalam

p/s: Semoga sihat-sihat sahaja~ Selamat Malam.

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri