Istimewa Ramadhan 2011 Bersama Masyarakat Orang Asli

Posted by NIZA.Ati on Monday, July 25, 2011 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,

Kempen 'Istimewa Ramadhan 2011' Bersama Masyarakat Orang Asli!

Pelbagai aktiviti Ramadhan bakal dilaksanakan di kampung-kampung asli terpilih. Sumbangan boleh dihulurkan samada dalam bentuk wang tunai, bahan mentah dan sebagainya kepada En Shamsulmuddin 014 2295012. Sukarelawan diperlukan!

Sesiapa mahu sumbangan barang keperluan,bahan mentah boleh lah hulurkan seperti beras,teh,biskut dll..kerana program ni bakal sebulan di perkampungan asli..

Info lanjut layari :http://www.yayasanalkhalif​ah.com/

Yayasan Al-Khalifah adalah sebuah Badan Bukan Kerajaan (NGO) yang bukan berorientasikan keuntungan (Non Profit Organization) didaftarkan di bawah suruhanjaya syarikat sebagai sebuah syarikat ‘Limited by Guarantee’, ditubuhkan pada 16 November 2006. Sumbangan boleh disalurkan ke dalam akaun Maybank Yayasan Al-Khalifah : 564016118396

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri