What's I've Been Waiting For

Posted by NIZA.Ati on Saturday, August 27, 2011 [ ]

Winamp: What's I've Been Waiting For by Brian Mckight.

Assalamu'alaykum wbt,

I didn't want to fall in love. I didn't really have the time. I didn't want to let you in my life. I wanted to run and hide. Now I don't want to live without you.

Bukan mudah tuk berlagak biasa di depan semua orang... menyembunyikan ape yang tersirat di sebalik yang tersurat...

Bukan mudah tuk mengatakan tidak kepada persoalan yang memberi jawapan "ya".

Bukan mudah tuk menahan hati...

Benar-benar bermohon... moga dibuang rasa rindu... moga dipadam rasa kasih... jika ini bukan untukku...

Seksa menahan... cukuplah yang telah berlalu... biar yang mendatang penuh kepastian...

Sukarnya...

categories: | edit post

10 comments

  1. shamila Says:
  2. salam akak..

    saya hantar fren request dekat fb..
    what a small world, i saw you with my cousin in a picture of BC synergy, if i'm not mistaken, majlis berbuka puasa rasanya..

    kalau tak keberatan, harap akak sudi approve. :)

    Shamila Nordin..

     
  3. NIZA.Ati Says:
  4. wa'alaykumussalam wbt,
    dah..akak dah approved... kazen adik yang mane 1?

     
  5. shamila Says:
  6. kazen saya, yang duduk sebelah akak masa makan tu, tapi time tu akak tengah cakap fon kot.. :)

    TQ akak.. ^_^

     
  7. NIZA.Ati Says:
  8. ooOOo...aisyah... die baru join BC bln 8 ritu... :)

     
  9. shamila Says:
  10. ha'ah, ade dengar cerita.. hehe.. akak da lame ke join BC?? plus, pakcik saya pun ada dalam gambar BC tu jugak..

    small world, sebab akak, kakak angkat safwan kan?? :)

     
  11. shamila Says:
  12. eh, akak salahhh!! hehe.. bukan aisyah.. norlaili.. :)

    *excited, dapat kawan dengan akak.. hehe..

    *plus, sebelum ni silent reader blog akak.. :D

     
  13. NIZA.Ati Says:
  14. xjugak lame..akak join BC june ritu..bfr ni almost 2years akak keje tmpt lain. Btw, mane shamila kenal akak ye? kite penah jumpe ke? maaflah btanye sbb akak ni jns ssh nak cam org. A'ah, akak kakak angkat safwan... dah 9thn dah... :)

     
  15. shamila Says:
  16. akak, hehe..

    segan saya nak cerita dekat sini, masuk mesej fb ehh?? :)

     
  17. NIZA.Ati Says:
  18. oo..norlaili... akak rase time iftar tu mungkin 1st or 2nd time akak jumpe die..bfr ni akak 2bln kat Johor coz ade training, bile balik KL, akak trus masuk site..keje akak ni mmg slalu kat site... :) sape pakcik kat BC tu? :)

     
  19. NIZA.Ati Says:
  20. oo..silent reader...syukron coz mbaca blog yg xseberapa ni... :) byk personal life je sbnrnye blog ni kan... hik3... :) boleh2...jom masuk fb :)

     

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri