Maafkan Saya~

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, November 9, 2011 [ ]

Assalamu'alaykum wbt,
Pengajaran dari Sabtu lepas kepada diri Niza adalah "Usah diturut rajuk dihati". Niza minta maaf pada yang berkenaan meski sedar atau tidak. Mesti penting atau tidak diri ini.

Kadang-kadang, terasa diri seperti bukan antara yang penting tetapi pabila menyedari hakikat sebenar, sememangnya bukan yang penting. Terasa berada di tengah-tengah jambatan, diantara keyakinan atau tidak untuk melangkah mahupun berundur.

Walau apepun, Niza benar2 rasa bersalah apa yang berlaku pada minggu lepas. Maaf, diri ini terlalu lambat tuk memahami, maaf diri ini terlalu jahil tuk menyedari, maaf diri ini bukan orang yang hebat tuk berada di kalangan yang hebat.Wassalam- Allah, jika rindu ini dalam redha Mu, berikan jawapan.

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri