09012012

Posted by NIZA.Ati on Monday, January 9, 2012 [ ]

Winamp: Jodoh dan Takdir by MISK

Assalamu'alaykum wbt,

09-01-1986 to 09-01-2012


Pada usia yang bertambah... semakin kuat dalam pengharapan... semakin teguh dalam penantian... semakin yakin bahawa penantian adalah ujian, dan perjalanan adalah pengalaman... Bersungguh dan semakin teguh dalam beristikarah... Mengharap DIA menunjukkan jalan~ :)

Moga pahala dan  amalan ku seiring bertambahnya usia ku..... Alhamdulillah Allah masih beri ku peluang tuk mendapatkan redhaNya.

Wassalam

categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri