Selamat berumur "BARU" :)

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, February 8, 2012 [ ]

Winamp: Tak Keruan by Zamani

Assalamu'alaykum wbt,
Alhamdulillah... ingin Niza panjatkan kesyukuran atas nikmat yang Allah berikan hingga ke hari ini. Tanpa Dia yang mengurniakan kenikmatan, pasti kita bukan siapa2 di bumi yang semakin tua ini.

Syukur atas rezeki yang Allah berikan kepada Niza juga. Pengakhiran tahun 2011 dan permulaan 2012 yang cukup baik tuk diri Niza. Terlalu banyak perkara yang berlaku.

Penghujung 2011 telah Allah berikan rezeki kepada Niza dengan hasil kerja freelance yang Niza lakukan, juga permulaan tahun 2012 yang sangat best:

Januari 2012
1- Usia BARU: Baru sahaja berganjak ke 26tahun. Alhamdulillah Allah masih memberi peluang kepada diri ini tuk menambah pahala juga meminta keampuanan dosa. Terima kasih kepada keluarga dan sahabat yang mengingati tarikh lahir Niza (Niza sengaja hide tarikh lahir di FB pada tahun ni) antaranya Kak Mawar ku sayang, Abg Isma, Ridhwan, Kak Laili, Ustad Wan Mohd Hisamudin, Tn.Hj. Salleh, adik angkat ku Ida Izzati, adik angkat ku Safwan, Ja'a, Nadia, officemates, As, Dila, Aswadi, Kak Cikun dan ramai lagi.
2- Sejadah BARU: abg & kakak ipar bagi
3- Bantal BARU: Yoyo bagi ;)
4- Teddy Bear BARU: from Nadia ^^
5- Pashmina BARU: my 1st pashmina... tx kepada yang memberi. :)
6- Kete BARU: alhamdulillah, Niza dah beli kete ^^
7- Almari BARU: hik3..kene beli, baju dah banyak sgt =P
8. Gaji BARU: alhamdulillah.. :)
9- Holiday with family @ Bukit Tinggi & Banting


Best ade bende BARU ni... lagi BEST lau orang yang bagi... hik3...

Tetapi perkara yang paling BEST... Purnama mengambang pada hari kelahiran Niza pada tahun ini... :) Moga hari2 yang bakal ditempuhi seceria purnama yang menyinari pekat malam.... :)

Now,alhamdulillah, sekarang masih lagi sibuk dengan kerja freelance (keje ofis xbusy sgt lgpun buat time office hours). Pagi pegi office buat kerje office, mengadap SAP & ABAP... balik kerja, selepas uruskan kucing2 ku, mula busy dengan kerja freelance, mengadap PHP.

InsyaAllah dengan kepercayaan yang diberi Niza akan usaha jugak tuk selesai kerja Niza. Jujur dalam kerja, Allah akan tolong kita. InsyaAllah. Amin. :)

Sampai berjumpa lagi~

Wassalam

notakaki: Moga amalan dan pahala juga bertambah seiring dengan usia yang juga bertambah ini. Amin. :)


categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri