Out-Door (office) Activities

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, May 30, 2012 [ ]

Winamp: Zikir 3 by Hijjaz

Assalamu'alaykum wbt,

lama rasanya tak update blog ni. Terlalu banyak cerita tapi akhirnya selalu sahaja terkubur di telan masa dek kerana kekangan masa Niza dalam cuba tuk mengemaskini blog. Terlalu banyak tugas dan tanggaungjawab yang perlu dilaksanakan. Ok...entry kali ni nak story pasal out-door (office) activities bersama rakan-rakan sekerja.

Pada 20 Januari 2012, kami staff BC Syn3rgy Gr0up telah menghadiri team-building yang telah diadakan di Sri Awana Paintball, Bangi. Walaupun tidak semua consultants dapat hadir tapi most of us alhamdulillah dapat join program ini. Kami telah dibahagikan kepada 4 kumpulan dimana terdiri daripada 5 orang setiap kumpulan dan dinamakan kumpulan "Abapers", "New GL", "NetWeaver", "Special GL". Group Niza "Abapers" menang this game. 3 games we all menang ;) Mule2 Niza taknak main, tapi kene pakse dgn boss =P and sbnrnye we all x expect pun boleh menang tiga2 game..hik3... So, kat bawah ni pic time aktiviti :)


Aktiviti kedua kami tahun ni adalah Private Dinner yang diadakan pada 18 Mei 2012 bertempat di Flora Cafe, Ampwalk. Antara aktiviti yang telah dijalankan malam itu adalah : Do'a Recitation, Notes from MD, Dinner, Lucky Draw, Performance from UTM Intern, Best Dress Male & Female and Karaoke.


Yang best nyer, semua yang datang pada malam tersebut dapat hadiah ^^ memang tak pulang dengan tangan kosong la! Kecuali directors (sebab dorg la yang sponsor semua hadiah). Antara hadiah yang diberikan adalah thumbdrive, tupperware, microwave, jus maker, iron, foods, thumbler, thermos, kipas dan mcm2 lagi... tapi paling best IPAD!!! Niza dapat ape? j0m tgk j0m ;)


Ok la, that's all buat masa ni. Nanti update lagi insyaAllah. Wassalam

categories: , | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri