Fan Amy Mastura Yang Bertuah

Posted by NIZA.Ati on Monday, September 17, 2012 [ ]

Winamp: Thank You Allah by Maher Zain

Assalamu'alaykum wbt,

Selasa bersamaan dengan 11/09/2012, lappy company Niza tetiba buat hal, jadi bluescreen. So, pagi Rabu tu Niza terus ke HQ (currently Niza based kat client site, so balik ke HQ tuk minta rakan sekerja tuk tengokkan lappy tu). Seperti biasa, Niza tiba awal dan seperti biase jugak Niza terpaksa menunggu pintu di buka, so im waiting kat tangga. Sambil2 tu belek2 la my BB. Tetiba ternampak status penyanyi Amy Mastura:


Niza yang tengah b0san2, hantar je la email. Manelah tau tetiba dapat ke kan.. ;) Tapi memang dah sedia maklum pun TAK PERNAH dapat LUCKY-DRAW pun. Aritu time dinner company tu pun sebab semua orang memang dapat hadiah. Tapi takpe la, xsalah pun mencuba walaupun Niza ni sebenarnye pakai product doctor je. Tapi kalau dapat cam best je kan ^_~ So, Niza pun hantar la email...


Pada hari jumaat, setelah menunaikan solat Zohor, Niza nampak BB Niza kelip2... so Niza check la ape yang membuatkan ade sign merah. Ohw, ade email, bile bace, seperti di bawah :



Happy? Happy la jugak... cam best je... kan~ So Niza terus BBM kawan Niza iaitu kak Mawar tuk ajak "dating" di KLCC Isnin. Kebetulan pun kak Mawar takde agenda, so die pun on je... ^_~


Pssttt... nak tau satu rahsia x? hik3..pasni dah tak jadi rahsia dah la yek... ^_~ Dulu waktu kecik2, Niza suke sangat Amy Mastura ni, siap gunting pic die kat newspaper and majalah hiburan (tak beli pun, amik kat ofis mak...kan mak Niza keje tv ^_^) pastu tambal dalam satu buku khas tentang die. Dalam tu ade biodata Amy Mastura, lirik2 lagu and berite tentang Amy Mastura. Semakin dewasa, tak de la extreme suke die macam dlu, tapi buku tu Niza simpan lagi....  Caye tak? Cer teng0k pic kat bawah ni. Tapi ni sebahagian je... ngeh3...

(Click to enlarge)




Ish3.. dlu ade je mase nak buat bende lagha kan... kemain lagi... hak3... name pun budak2... tak reti lagi... keh3... Ok la, tu je citenye. Nanti kite teng0k barang ape yang Niza dapat??? haaa~ teng0k kat bawah ni... ^_~


(kaunter mengambil goodie bag)

(Goodie bag KOSE bersama barangan KOSE bernilai RM160)

heee~ cam best je ka... ^_~ Jujurnya Niza ni xde la TERLALU EXTREME meminati sesiapa pun, cuma Amy Mastura ni antara yang Niza suka pada lagunya dan caranya yang comel and happy go lucky sejak mula2 penglibatannya dalam Asia Bagus tahun 1995 kalau xsalah Niza. Itulah permulaan kariernya sebagai seorang artis. Nak kate Niza beli albumnya takde la jugak, cume pernah beli kaset "Koleksi Cinta Terbaik" Amy Mastura, lupe dah tahun bile belinya...


Selain tu pernah beli DVD "Cinta 3 Musim" lakonannya bersama Aqasha... Tapi Niza cume beli musim pertama and ketiga sahaja.

 

Chewah... nampak cam betul2 minat kan? For me takdelah.... biase2 je... Kalau orang tu betul2 minat, mesti semua pun dia nak beli original kan... xde la download2 cam Niza slalu buat sampai download 1 album.... ngeh3...Oklah, tu je cite "lagha" yang Niza st0rykan kat sini... nanti kite cite pasal umrah plak k... m0ga ada masa yang panjang tuk Niza menaip... insyaAllah... :D

Wassalam


categories: | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri