[S][I][B][U][K] && [B][U][S][Y]

Posted by NIZA.Ati on Thursday, September 13, 2012 [ ]

Winamp: Dalam Diam Aku Menyintai Mu by Stings.

Assalamu'alaykum wbt,

kemain lagu jiwang lagu winamp yang tengah main ketika entry ini ditulis. Series Niza tengah sangat mengantuk + blur sekarang. Dok fikir "camne nak buat ni" "camne nak buat tu". Idea ade tapi tak jumpe jalan lagi. Asyik dok tanya en.google je, en.google pun macam sure tak sure je nak bagi jawapan kepada persoalan Niza.



Cam biasa la, semuanya sebab kerja. Sibuk tak abes2... Busy tak abes2... ntah bile mase tak sibuk pun xtau. Jadual daripada kerja, family dan sendirian semua padat. Rasa cam nak pegi holiday je. Macam la cuti banyak lagi. Tapi nak cuti freeeee........ :D Ade sesape nak taja? Kalau boleh nak cuti pegi umrah lagi... RRRrrrrriiiinnnnnnnnnnnddddduuuuuuuuuuu.......................


Sebenarnya boleh je kalau tak nak busy2 ni... tak yah buat keje freelance, maka Niza banyak masa yang free... ^_~ Tapi banyak sebab kenapa Niza buat keje freelance ni... InsyaAllah, kalau dah kawen nanti berenti la Niza buat keje ni... Kang tak terjaga plak suami and anak2 Niza kang...


Kadang-kadang, takde la busy bebeno, tapi bile ade mase sikit tu time tu la nak merehatkan diri... sebab tu kalau time tu la Niza silent hp... Tapi kadang2 time tu jugak la nak pakai tuk buat bende lain... huk3..
Towel kecik kat bilik tu xtersiap lagi... benang tak beli lagi... had0i... mane nak cari kedai jual benang cross stitch yang dekat... yang Niza slalu beli kat Ampang Park or Subang Parade...


To be honest, kadang2 "busy" / "sibuk" tu adalah alasan tuk Niza daripada perkara2 yang Niza malas nak pegi. Tp tuk jadikan alasan ngelat tu just 5% tak sampy kot~

Penat la... j0m terbang pegi Makkah... huk3... (sekarang dah tak keluar visa lagi, Makkah tutup tuk orang luar datang sebagai persediaan menyambut tetamu Allah pada musim haji kelak. Tak caye? Cer tengok Makkahlive)


Wassalam~

categories: , | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri