Volunteers of One Heart : Seminar Baitul Muslim 2.0

Posted by NIZA.Ati on Thursday, March 28, 2013 [ ]

Winamp: Jalinan By UNIC.

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamu'alaykum wbt,

Alhamdulillah dengan limpah rahmat dariNya, selesai sudah Seminar Baitul Muslim 2.0 yang telah dianjurkan oleh One Heart Creative Solution. Alhamdulillah seminar tersebut telah pun mendapat pujian dan perhatian ramai.

Majalah I isu 126/Apr2013


Harian Islam

Orang Awam



Sebagai tanda terima kasih kepada Valunteers of One Heart, pihak penganjur telah mengadakan "Volunteers Appreciation Lunch" yang bertempat di Mr.Steak House Shah Alam.


Selain daripada majlis makan-makan, kami juga ada aktiviti bertukar hadiah. Ramai yang tertanya-tanya apa yang Niza dapat apabila "hadiah" yang Niza dapat tu seolah-olah hanya sekeping kertas. Nak tahu hasil saling bertukar hadiah tu apa saya dapat? Tengok bawah =P



After few weeks hasilnya???? Jeng jeng jeng....

Comey tak???! Comey kan!~ ;) Jazakallahu khairan kathira kepada adik yang memberinya.

After all, alhamdulillah, selain dapat berbakti dan menyumbang kepada masyrakat am nya dan ummat Islam khususnya, dapat juga menambah kenalan, adik2 yang baik2 belaka. :) InsyaAllah. Moga Allah redha. 

Wassalam.

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri