Jika diizinkan....

Posted by NIZA.Ati on Thursday, May 30, 2013 [ ]

Bismillahirrahmanirrahim

Winamp: Doa Seorang Kekasih by InTeam

Assalamu'alaykum wbt,


"Saya hanya ingin dia selalu dijaga olehNya. Meskipun jodohnya bukan dengan saya, tetapi saya mahu dia bahagia. Meskipun bukan dengan saya, tetapi saya ingin dia lebih soleh berbanding sekarang. Meskipun juga bukan dengan saya, saya ingin dia selalu cinta kepada Allah dan RasulNya. Tetapi jika diizinkan, kenapa dia tidak dijodohkan dengan saya sahaja? Ya Allah, izinkan dia untuk aku..." - ms165.

Wassalam

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri