Zulkaedah, Terima Kasih :)

Posted by NIZA.Ati on Wednesday, September 24, 2014 [ ]

YouTube: Sigma - Kupu-Kupu Cinta

Assalamu'alaykum wbt,


Alhamdulillah... syukur kepada Allah kepada sebuah pertemuan. Zulkaedah, aku menanti mu sejak setahun yang lalu, aku menanti penuh pengharapan meskipun nampak hambar tapi dihati sangat ku berharapkan sesuatu.

Detik terus berlalu meninggalkan kita, namun untuk kembali bertemu aku sendiri tidak pasti namun telah ku usahakan, bukan setahun dua. Takdir Allah jualah yang menemukan kita.Andai ini takdir-Nya, moga pertemuan kali ini benar-benar mendewasakan kita dan menjadi asbab kebaikan untuk kamu dan aku.

Zulkaedah kian pergi, Zulhijjah kian mendatang
Terima kasih kerana memberi seri, adakah harapan akan datang?
*Hurm..... selamat berlalu untuk Zulkaedah...*

Wassalam

categories: , | edit post

0 comments

FOCUS ON ME

FOCUS ON ME
Allahumma habbib ‘abdaka haza ila ‘ibadikal mukminin wahabbib ilal mukminin
“Ya Allah,jadikanlah hambaMU ini dicintai pada hati orang yang beriman,dan jadikanlah mereka menyintai orang yang beriman”

TOPBLOG

Carta Top Blog Muslimah -- Hanan.com.my

Recent Comments

Recent Comments Widget

Followers

Network Blog

Twitter Followers

Kata-Kata Ulama'

Kata Fathi Yakan dalam membincangkan tentang perjalanan dakwah dan jihad:Jalan ini adalah jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang takutkan kesempitan rezeki & masa depan. Jalan yang takkan sanggup dilalui oleh mereka yang mementingkan hawa nafsu. Tidak sanggup dilalui oleh mereka yang semput dada dan tiada kekuatan. Sesungguhnya jalan ini takkan sanggup dilalui dengan tabah & tetap pendirian, kecuali oleh orang mukmin yang sentiasa bergantung pada Allah. Tak mampu dilalui dengan tabah, kecuali oleh jiwa yang sentiasa menggantungkan & mengharapkan sesuatu kepada Allah

NIZA's Schedule

HARI BERLALU

Bulan / Moon

Popular Posts

Step in here

Zikir Terapi Diri